POZIRALA ZA VOGUE

Zanosna Irina nikada nije izgledala bolje. Blista u vamp outfitima na snimanju u našem susjedstvu

Ova 34-godišnja manekenka za novi editorijal je pozirala na brodu, pri čemu je promijenila nekoliko outfita
 Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Atraktivna Ruskinja Irina Shayk ovih je dana privukla pažnju na najnovijem snimanju za njemački Vogue, koje se odvilo u Grand Hotelu Villa D'Este na jezeru Como u Italiji.

Ova 34-godišnja manekenka za novi editorijal je pozirala na brodu, pri čemu je promijenila nekoliko outfita.

image
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Pokazala je svoje istonirane trbušne mišiće dok je nosila sivi top bez naramenica, koji je obukla u kombinaciji sa suknjom od istog materijala. Ispod topa se vidio crni grudnjak, a izgled je upotpunila uočljivom srebrnom ogrlicom te crno nalakiranim noktima.

Drugu je kombinaciju pak bazirala na crnom prozirnom bodiju. Vampirski šik je postigla dodavanjem plašta, uparenog s visokim PVC čizmama koje su joj sezale do bedra.

image
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Obukla je i svjetlucavu haljinu na koju je u pauzama umjesto visokih peta nosila hotelske šlape.

image
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Kako piše Daily Mail, Irina uspješno žonglira između svoje karijere supermodela i majčinske uloge. Ona i njezin bivši partner Bradley Cooper ravnopravno dijele skrbništvo nad 3-godišnjom kćerkicom Leom. Koliko se zna, u dobrim su odnosima i uspješno stvaraju rasporede u kojima uspijevaju odraditi svoje (često cjelodnevne) poslove i brinuti se za djevojčicu.

image
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Iako su prekinuli svoju romansu u lipnju prošle godine, početkom ovog mjeseca su Irina i Cooper viđeni u (prijateljskom?) zagrljaju.

Holivudski šarmer, 45-godišnji Cooper trenutačno je na pauzi od snimanja filma zasad nepoznatog naslova kojeg režira Paul Thomas Anderson. Cooper u filmu glumi Jona Petersa, frizera Barbre Streisand koji zaokreće svoju karijeru i postaje filmski producent.

image
Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

- Bradley ima vrlo ispunjen raspored, zbog čega par ponekad mora raditi kompromise u dogovorima oko Lee - rekao je izvor blizak glumcu i manekenki za HollywoodLife.

- On se trudi prihvaćati projekte koji nisu daleko od New Yorka kako bi mogao dijeliti skrbništvo s Irinom. Vrlo je posvećen i zaštitnički nastrojen prema kćeri. Da se njega pita, svuda bi ju vodio. Doista je slatko vidjeti koliko uživa u ulozi oca - rekao je isti izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:15