ROMANSA KAO U FILMU

Zamolio holivudsku divu Umu Thurman da mu pričuva psa na plaži, nije ni znao tko je ona!

Nekoliko mjeseci poslije sudbonosnog susreta, glumica i arhitekt Peter Sabbeth ludo su zaljubljeni te planiraju zajednički život
Uma Thurman 
 Dave Bedrosian/Zuma Press/Profimedia

Uma Thurman (50) ponovno ljubi - prema pisanju Daily Maila, holivudska glumica u vezi je s arhitektom Peterom Sabbethom (50), kojeg je ljetos upoznala na plaži u Sag Harboru u Hamptonsu.

Peter je, naime, ondje šetao sa svojim psom, a u jednom trenutku odlučio se okupati.

- Pitao je Umu, koja se igrom slučaja baš tad našla u blizini, bi li mu na nekoliko minuta pričuvala ljubimca. Peter nije imao pojma da priča sa slavnom glumicom, koja je pristala napraviti mu uslugu.

I eto, nekoliko mjeseci poslije, oni su ludo zaljubljeni i planiraju zajednički život. Navodno već traže idealnu kuću u koju će se useliti - otkrio je izvor blizak muzi redatelja Quentina Tarantina.

Zvijezda filmova "Kill Bill" i "Pakleni šund" posljednjih nekoliko mjeseci provela je u karanteni upravo u Hamptonsu - društvo su joj pravili kći Maya (22) i sin Levon (18) koje ima s bivšim suprugom, također glumcem Ethanom Hawkeom, kao i osmogodišnja Luna, koju je dobila s bivšim partnerom, financijskim stručnjakom Arpadom Bussonom.

image
Uma Thurman
Insidefoto/Ddp Usa/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:12