LJEPOTICA IZ AZIJE

Zakoračila je na crveni tepih i ekspresno osvojila svijet. Problem je što nitko nije znao tko je ona

Indijska modna poduzetnica ukrala je show svojom haljinom s ‘leptirima koji se pomiču‘

Mona Patel

 Dia Dipasupil/Getty Images/Profimedia/Dia Dipasupil/getty Images/profimedia

‘Tko je ova žena‘, pitanje je koje je sinoć srušilo društvene mreže kada se na crvenom tepihu Met Gala pojavila Mona Patel. Na događaju koji bi se mogao opisati kao ‘tko će više zapanjiti javnost svojim izgledom‘, osim popularnih zvijezda prisustvuju i brojni poduzetnici, a među njima se ove godine istaknula Patel.

image

Mona Patel

Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

Indijska modna poduzetnica ukrala je show svojom haljinom s ‘leptirima koji se pomiču‘. Riječ je o haljini koja seže do poda s korzetom u obliku leptira, koju je izradila Iris Van Herpen, savršeno u skladu s temom ‘The Garden of Time‘.

Patel se kao 22-godišnjakinja preselila u SAD kako bi stekla visoko obrazovanje na Sveučilištu Rutgers nakon kojeg je počela živjeti svoj poduzetnički život, prenosi The Indian Express. Poduzetnica je izgradila carstvo vrijedno milijune dolara koje obuhvaća više tvrtki u središtu s Couture For Cause, neprofitnoj organizaciji koja spaja Patelinu strast prema modi s filantropijom.

image

Mona Patel

Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

‘Željela sam da moj debitantski izgled bude nešto što slavi moju baštinu i kombinira moju ljubav prema modi, a kada sam čula za temu Iris Van Herpen činila se kao očigledan izbor‘, kazala je o modnoj kombinaciji koju je stilizirao Law Roach.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 15:20