REKLA JE ‘DA‘

‘Zakleti neženja‘ ipak kleknuo! Prvo mu je bila afera, a sada je ljubav njegova života

Glazbeni mogul mogao bi imati problema s popisom gostiju jer je ostao u bliskim odnosima s brojnim bivšim ljubavima...

Simon Cowell i Lauren Silverman

 Sam Sharma, Pacificcoastnews/Pacific Coast News/Profimedia

Nakon osam godina veze, 'zakleti neženja' Simon Cowell zaprosio je djevojku Lauren Silverman i ostavio je u potpunom šoku. Glazbeni mogul (62) kleknuo je na Barbadosu pred njihovim sinom Ericom (7) i Laurenim sinom Adamom (16).

Iako je ranije inzistirao na tome da 'ne vjeruje' u brak, Cowell se toliko zaljubio u Lauren Silverman da je promijenio mišljenje.

"Lauren je bila apsolutno u šoku i nikada u milijun godina nije očekivala da će Simon postaviti to pitanje. Briznula je u plač, bile su to sretne suze, i očito odmah rekla 'da'. Ona je bila Simonova stijena proteklih nekoliko godina - podržavala ga je kad je ozlijedio leđa i bila mu je potpora u svemu. Oni su divan par. Iako je Simon oduvijek smatrao da nije tip za ženidbu, shvatio je da je upoznao ženu svog života i ne može biti sretniji. Kako bi rekla Beyonce, bilo je vrijeme da stavi taj prsten", rekao je Cowellov prijatelj za The Sun.

"Oboje su presretni. Zajedno su već dugo i obožavaju se tako da ovo nije bilo veliko iznenađenje njihovim bliskim prijateljima", dodao je.

image

Simon Cowell i Lauren Silverman

Bob Grey/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Simon je upoznao Lauren dok je još bila u braku s milijunašem, poduzetnikom Andrewom Silvermanom. Njihova je afera postala javna, a Simonov se život promijenio kada je krajem srpnja 2013. stigla vijest da je Lauren trudna.

"Nisam ponosan na okolnosti, ne mogu hodati uzdignute glave zbog toga. Ovo (trudnoću, op.a.) nisam planirao. Ali sjećam se da sam išao na prvi pregled s Lauren. Nazvao sam ga Tad jer je izgledao poput punoglavca (engl. tadpole). I tada se nešto dogodilo, osjećao sam se nevjerojatno zaštitnički prema njima oboje. Jednostavno sam želio to dijete, a taj mi je osjećaj bio nepoznat", priznao je u intervjuu koji je dao 2015. godine.

Ranije je izjavio i da 'ne vjeruje u brak' te da se brine što će se dogoditi s njegovim bogatstvom ako se ne oženi. "Ne vjerujem u brak, posebno u ovom biznisu kojim se ja bavim. Istina je da se oženiš i onda te za godinu, dvije opelješe! To jednostavno neće ići", rekao je tvorac X Factora, čija je neto vrijednost procijenjena na približno 600 milijuna dolara.

Ranije je bio u brojnim vezama, poput onih sa Sinittom, Jackie St. Clair i Terri Seymour. Šuškalo se i da je bio potajno zaručen s Louise Payne, nakon što se ona rastala od supruga Freda Fairbrassa, ali to nikada nije potvrđeno. Upoznali su se na jednoj svečanosti u Londonu 1995. i razišli tri godine kasnije.

Vijest o zarukama stigla je nakon što je Simon nedavno izjavio da je njegova ljubav s Lauren 'još uvijek živa' te da 'uživaju u međusobnom društvu' nakon višemjesečne zajedničke izolacije uzrokovane pandemijom koronavirusa.

"Covid-19 je bio pravi test za našu vezu. Kao i svi, dugo smo bili u izolaciji i tada shvatite uživate li u društvu jedno drugoga ili ne. A mi smo stvarno uživali. Dakle, da odgovorim na vaše pitanje... da, ljubav je još uvijek živa. Bliži smo si nego ikad", rekao je tada zaljubljeni Cowell.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 04:15