SUKI I ROBERT

Zajedno su već četiri godine, a sada su se prvi put zajedno pojavili na crvenom tepihu - i nisu se ispuštali iz ruku

Pattinson i Waterhouse prvi su put potaknuli glasine o romansi u lipnju 2018. nakon što su ih paparazzi fotografirali u Londonu

Suki Waterhouse i Robert Pattinson

 Screenshot Twitter

Robert Pattinson (36) i Suki Waterhouse (30) zasjali su u subotu na crvenom tepihu na Diorovoj modnoj reviji muške odjeće za jesen 2023. u Gizi. Iako su u vezi četiri godine, ovo je bilo njihovo prvo zajedničko pojavljivanje na crvenom tepihu, a i dalje izgledaju ludo zaljubljeno.

36-godišnji glumac iznenadio je svojim izgledom u elegantnom krem odijelu i smeđoj dolčeviti, dok je Suki nosila ljubičastu haljinu s prozirnim gornjim dijelom. Manekenka je svoj izgled upotpunila crvenim ružem i crnim štiklama s remenčićima.

Zajedno od 2018.

Pattinson i Waterhouse prvi su put potaknuli glasine o romansi u lipnju 2018. nakon što su ih paparazzi fotografirali u Londonu.

- Putem su bili vrlo bliski i cijelo su se vrijeme mazili i ljubili – rekao je anonimni izvor za E! i dodao kako su se držali za ruke i izgledali nerazdvojno.

Njihova je veza navodno postala ozbiljnija 2020. kada su se zajedno našli u karanteni zbog pandemije koronavirusa.

- Rob i Suki definitivno su razgovarali o zarukama, ali im se ne žuri. Suki ga ne pritišće zbog toga, a jedno drugome su iznimno predani – rekao je njima bliski izvor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 14:34