NEŽELJENI PROPUST

Zadnja epizoda ‘Zmajeve kuće‘ procurila na torrente, HBO mahnito uklanja kopije: ‘Razočarani smo‘

Posljednja epizoda prve sezone serije ilegalno je stavljena na raspolaganje u petak prije planiranog emitiranja u nedjelju

Scene iz serije ‘Zmajeva kuća‘

 Hbo

Finale prve sezone HBO-ove serije ‘House of the Dragon‘ odnosno ‘Zmajeva kuća‘ procurilo je na internet, što tvrtka pripisuje distribucijskom partneru u Europi, Bliskom istoku ili Africi. Glasnogovornik HBO-a rekao je u izjavi podijeljenoj s The Hollywood Reporterom da aktivno prati situaciju i da uklanja kopije koje su se pojavile na piratskim stranicama.

Posljednja epizoda prve sezone serije ilegalno je stavljena na raspolaganje u petak prije planiranog emitiranja u nedjelju.

- Razočarani smo što je ova nezakonita radnja poremetila iskustvo gledanja za vjerne obožavatelje serije, koji će moći vidjeti netaknutu verziju epizode kada bude premijerno prikazana u nedjelju na HBO-u i HBO-u Max, gdje će se emitirati isključivo u 4K – rekao je glasnogovornik.

Godine 2017. epizoda popularne serije ‘Igra prijestolja‘ iz sedme sezone na sličan je način dospjela do ilegalnih torrent stranica prije planiranog datuma prikazivanja. HBO je u to vrijeme curenje pripisao epizodi koju je slučajno objavio dobavljač treće strane.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 23:42