BIO JE SEKS SIMBOL

Za njim su uzdisale žene, a danas je slavni rocker uništen botoksom: ‘Čovječe gdje ti je dostojanstvo?‘

Fanovi za Axl Rosea, frontmena Guns‘n‘Roses kažu da se poružnio zbog silnih operacija, te da je trebao pustiti da ostari prirodno

Axl Rose na koncertu

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Axl Rose je Mickey Rourke rocka. Opsjednut mladošću uništio si je lice. U vremenima kada su curice vrištale za njim dok je na globalnim pozornicama pjevao o Paradise Cityju, činilo se kao da će taj baby-face tip uvijek izgledati kao klinac, mlađe od svojih godina. Rose je to, očigledno, i sam mislio - a onda je potražio pomoć estetske medicine.

image

Carrie Underwood i Axl Rose na zajedničkom nastupu

Dave L/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Dave L/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Još prije tri godine pisalo se kako je zasigurno bio na nekom face liftingu, te se svakako podvrgnuo i nekim manje invazivnim metodama pomlađivanja - botoxu i filerima. Što je sve točno napravio, nikad nije točno rečeno, no rocker je danas neprepoznatljiv. Ništa nije ostalo od dječačkog šarma. Fanovi kažu da je postao - ružan.

image

Axl Rose na koncertu

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Do prije nekoliko dana Rose je nastupao je po SAD-u kao gost na turneji pjevačice Carrie Underwood i izvodio najpoznatije pjesme Gunsa, a objave na društvenim mrežama s te turneje prepune su šokiranih komentara obožavatelja u stilu "Što napravi crni Axle?" i "Tko je ovaj tip?".

Jedna je obožavateljica svoje razočaranje objasnila u poduljoj objavi.

- Očito mu se nije sviđalo kako stari. Malo je poradio na sebi kako bi pokušao izgledati kao u svojim 20-im i ranim 30-ima. Iako još uvijek pomalo izgleda kao u mlađim danima, mislim da se plastična operacija izjalovila. Mislim da bi izgledao bolje da si je samo dopustio da graciozno, prirodno stari. Ne znam zašto je mislio da će izgledati kao 80-ih i ranih 90-ih kada je bio na vrhuncu. Doduše, tada je bio malo premršav od cuge, droga i partijanja općenito, a godine bi ga popunile taman koliko treba - napisala je žena koja za sebe tvrdi da ima iskustva s estetskim zahvatima.

image

Axl Rose 1998. godine, na vrhuncu slave

Courtesy Everett Collection/Everett/Profimedia/Courtesy Everett Collection/Everett/Profimedia

Netko je, pak, u šali objavio da je Axlova transformacija dobar poziv na koncerte benda, jer se svi ti silni fanovi, koje su Guns'n'Roses imali i uspjeli zadržati usprkos svim previranjima i pauzama u njihovim karijerama i životima, žele uživo vidjeti u što se pretvorio pjevač opsjednut mladošću. A kako se cijeli band sada preselio s druge strane Atlantika, na europski dio svoje ovogodišnje turneje (nama najbliže bit će u Beču) i ovdašnji fanovi imaju priliku vidjeti i nagađati što ne štima s Roseovim licem.

image

Axl Rose

Christopher Victorio/imagespace/Shutterstock Editorial/Profimedia/Christopher Victorio/imagespace/Shutterstock Editorial/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 07:21