BORBA S ALKOHOLIZMOM

WAYNE ROONEY OKREĆE NOVU STRANICU U ŽIVOTU Odlučio je potražiti stručnu pomoć: 'Rješavanje nezdrave veze s bocom najbolji je potez za sve'

 
Wayne Rooney
 Profimedia, Press Association

Wayne Rooney odlučio je apstinirati od alkohola i potražiti stručnu pomoć da ostane trijezan, a sve kako bi spasio brak, pišu britanski mediji. Britanska nogometna zvijezda, koja završava kratku karijeru u američkom nogometu i vraća se u engleski Derby, rekao je da želi ‘novi početak’ kojim bi obnovio svoj odnos sa suprugom Coleen.

33-godišnjak je tijekom godina bio upleten u niz skandala kojima je redovno kumovao alkohol, uključujući uhićenje zbog remećenja javnog reda i mira u pijanom stanju na aerodromu u Washingtonu prošle godine.

- Wayne je jako puno pio u SAD-u i to je uzrokovalo brojne probleme s Coleen. Čini se kao da je postao autodestruktivan, pio bi i kod kuće do kasno u noć. Sad se u listopadu vraća u Englesku i želi riješiti taj problem jednom zauvijek. Želi potpuno novi početak i zna da je rješavanje nezdrave veze s bocom najbolji potez za sve njih - rekao je izvor za The Sun.

Various, UNITED KINGDOM  - Celebrity social media photos!

*UK Clients - Pictures Containing Children
Please Pixelate Face Prior To Publication*, Image: 460772391, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Backgrid UK
Profimedia, Backgrid UK
Wayne i Coleen Rooney

Rooney je prošle godine potpisao ugovor s nogometnim klubom DC United iz Washingtona i bio je vrlo uspješan. Međutim, uspjeh na nogometnom terenu zasjenili su skandali, uključujući uhićenje u prosincu.

Prije dvije godine završio je na sudu zbog vožnje u pijanom stanju. Naime, uhvatili su ga u društvu 30-godišnjakinje Laure Simpson, a u krvi je imao tri puta više promila od dozvoljenog. Dobio je zabranu vožnje dvije godine i 100 sati dobrotvornog rada zbog čega se javno i ispričao. Coleen je u to vrijeme bila trudna, a njihovi sinovi Kai, Klay i Kit bili su na odmoru u Španjolskoj.

English soccer player Wayne Rooney is shown in this booking photo provided January 6, 2019.  Rooney was arrested at Dulles Airport outside Washington D.C., for public intoxication and booked into the Loudoun County Adult Detention Center on December 16, 2018.   Loudoun County Sheriff's Office/Handout via REUTERS. ATTENTION EDITORS - THIS IMAGE HAS BEEN SUPPLIED BY A THIRD PARTY. - RC165C843FD0
Loudoun County Sheriff's Office/Handout / REUTERS
Policijska fotografija Waynea Rooneyja iz prosinca 2018.

U prosincu je završio u pritvoru na aerodromu Dulles u Washingtonu. Rekao je da je bio ‘dezorijentiran’ zbog tableta za spavanje koje je pomiješao s alkoholom, no vikao je, divljao i psovao. Na kraju su ga pustili s novčanom kaznom i upozorenjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:56