KUHANJE UZ ČAŠICU

Voditelj Top Geara postao kuhar: ‘Pijem dok kuham po receptima za idiote, ali nisam alkoholičar‘

James May postao je suvlasnik puba u Salisburyju na jugu Engleske i odlučio je duboko zagaziti u gastronomiju
James May, emisija Oh Cook! na Amazonu Prime
 Amazonu Prime/screenshot iz emisije

James May (57), bivši voditelj Top Geara, a sada Grand Toura, ne samo da se bacio u ugostiteljske vode kada je postao suvlasnik puba u Salisburyju na jugu Engleske, nego je odlučio duboko zagaziti u gastronomiju. Od petka, 13. studenog na Amazon Prime stiže njegova emisija "Oh Cook!", a knjiga sa 60 recepata istog imena i s podnaslovom "koje svaki idiot može napraviti" upravo je krenula u prodaju.

Voditelj koji iskreno priznaje da je kuharski početnik, u seriji uči pripremati omiljena jela, s manjim i većim uspjehom. Uz to pije, poprilično. Svjestan da će to ispijanje, kako on to opisuje, značajnih količina alkoholnih pića, naljutiti "pravedne trezvenjake", no May kaže da uvijek pije alkohol kada kuha i zna da to rade mnogi.

image
kuharica James Maya
Amazon/screenshot

- Možemo se pretvarati da se to ne radi ili da je to problem. No, sasvim je suprotno, to je točno ono što trebate raditi - rekao je voditelj i dodao da je svjestan reputacije koja prati njega i njegove kolege Richarda Hammonda i Jeremyja Clarksona.

- Nismo alkoholičari, nismo ovisni o alkoholu - dodao je May.

S obzirom na to da YouTube kanal DriveTribe koji dijeli s Hammondom i Clarksonom ima milijun i pol pretplatnika, publike zainteresirane za Mayeve kulinarske avanture s čašom u ruci zasigurno neće nedostajati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 11:18