JAMES CORDEN

Vlasnik restorana koji je nedavno izbacio poznatog voditelja ponovno se oglasio: ‘Trenutno mi ga je jako žao‘

Nakon incidenta, McNally je na društvenim mrežama napisao kako u 25 godina nitko nije tako zlostavljao njegovo osoblje kao Corden

James Corden

 Eva Marie Uzcategui Trinkl/Anadolu Agency Via Afp

Vlasnik restorana Balthazar u New Yorku, Keith McNally, koji je nedavno rekao da je poznati televizijski voditelj James Corden maltretirao njegovo osoblje kao nitko do sada, kaže kako se osjeća vrlo ‘čudno’ u vezi cijele situacije.

McNally, koji inače ima povijest izbacivanja poznatih iz svojih restorana, rekao je na svom Instagram profilu da mu je ‘stvarno žao’ voditelja nakon što su razgovarali preko telefona i kada mu se Corden ispričao.

- Osjećam se čudno u vezi situacije s Jamesom Cordenom. S jedne strane, definitivno je zlostavljao moje osoblje, s druge strane, trenutno mi ga je jako žao, napisao je vlasnik restorana u opisu nove objave.

Prije samo nekoliko dana izbacio je voditelja iz restorana, no ubrzo je to poništio nakon što su razgovarali.

Ispričao je kako je 44-godišnji Corden bio bezobrazan prema njegovom osoblju, grdio ih zbog dlake u hrani te zatim zahtijevao besplatno piće.

U drugom incidentu 71-godišnji vlasnik tvrdio je da je Corden ručao sa svojom suprugom, Juliom Carey, koja je zatražila omlet od žumanjka sa salatom.

image

Julia Carey i James Corden

Michael Tran/Afp

Par se zatim požalio poslužitelju da je bilo ‘malo bjelanjka pomiješanoga sa žumanjkom’ te poslao jelo natrag.

Kako vlasnik restorana govori, kuhinja je prepravila jelo, ali ga je nažalost poslala s domaćim krumpirićima umjesto sa salatom.

- Tada je James Corden počeo kao lud vikati poslužitelju: ‘Ne možete raditi svoj posao! Možda bih trebao otići u kuhinju i sam si skuhati omlet!, tvrdi McNally.

Nakon incidenta kritizirao je voditelja u objavi na svom Instagram profilu kada je napisao kako je Corden iznimno nadaren komičar, ali najgora mušterija koju je imao u 25 godina, od otvaranja restorana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 03:09