SVIJET JE STAO

VIŠE NIŠTA NIJE BILO ISTO KADA JE ONA IZAŠLA NA ULICU Svi su gledali njezine duge noge, nitko se nije zapitao što je radila 4 sata u stanu bivšeg

 
 Profimedia

Poznata ruska manekenka Irina Shayk (34) pretvorila je newyorške ulice u modnu pistu pokazavši svoje vitke noge u ultrakratkoj haljini, a seksi izgled upotpunila je kratkom jaknom crno-bijelog kariranog uzorka.

Sigurnim, ali elegantnim korakom hodala je ulicama West Village u robusnim cipelama nalik Martensicama.

Snimljena je samo jedan dan nakon što je čak četiri sata provela u stanu bivšeg dečka, Bradleyja Coopera, s kojim ima trogodišnju kćerkicu Leu.

Mediji pišu kako je riječ tek o prijateljskom posjetu. Ostala je toliko dugo da mu se čak pridružila na ručku jer je za vrijeme njezina posjeta dostavljač donio hranu u stan koji pripada poznatom glumcu i redatelju.

Irina i Bradley okončali su svoju romansu u lipnju 2019. nakon višemjesečne špekulacije da se između Bradleyja i Lady Gage, koji su snimili filmski hit 'Zvijezda je rođena', rodila ljubav.

Ta se priča pokazala netočnom, a unazad nekoliko mjeseci krenule su glasine da je Irina pronašla novu ljubav. Vidjeli su je u šetnji s Vitom Schnabelom, trgovac umjetninama i to u vrijeme mjera izolacije. Njihov odnos nije do kraja razjašnjen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 17:37