CHARLIZE THERON

VIDEO: OMILJENA HOLIVUDSKA GLUMICA S OBITELJI STIGLA NA HVAR Oskarovka u čuvenom restoranu naručila jastoga sa žara pa spremno pozirala s osobljem

 
 Instagram / Restaurant Gariful

Poznata je činjenica da je Hvar omiljena destinacija svjetskih zvijezda, a veliki broj njih i ovog je ljeta uplovio na najsunčaniji hrvatski otok, no dolazak oskarovke Charlize Theron svakako je šlag na torti ove ljetne sezone. Naime, slavna je glumica južnoafričkih korijena zamaskirana slamnatim šeširom i velikim sunčanim naočalama u srijedu s obitelji stigla u Hvar, a prvo odredište bio joj je poznati restoran Gariful, u kojem je ručala jastoga sa žara i uz to naručila vrhunsko vino, ali i rezervirala stol za večeru.

Nakon objeda se spremno fotografirala s osobljem, a s njom je bila i njezina posvojena kćerkica August. Na pitanje o jednoj od najljepših hollywoodskih glumica i njezinom boravku u restoranu i na samom Hvaru vlasnik Garifula Ivan Gospodnetić nije želio odgovoriti.

Kako bilo, snimka 43-godišnje glumice ubrzo je osvanula na Instagramu restorana, a na njoj Theron govori da joj je bilo fantastično. Iako se ne zna koliko će ostati u Hvaru i je li tamo tek na proputovanju našom obalom, njezin posjet velika je reklama otoku, ali i hrvatskom turizmu.

Vrlo je izgledno da bi mogla i boraviti u Villi Gariful, jednoj od najluksuznijih hvarskih vila, skrivenoj od znatiželjnih pogleda, a u kojoj je dva tjedna ljetovao i glumac Neil Patrick Harris s mužem i djecom. Dokaz da se itekako osjeća opušteno na svom odmoru je i ležerno izdanje lijepe glumice.

Na ručku je bila u laganoj ljetnoj ružičastoj haljini, nimalo ne ostavljajući dojam glamurozne hollywoodske dive. A sudeći po snimci, unatoč neupitnoj slavi, glumica je itekako jednostavna i pristupačna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:43