PREKINUO S CUROM

Victorija Beckham na reviju je u Parizu stigla na štakama. Došli su svi osim sina Romea...

Modna dizajnerica nije dozvolila da je zaustavi ni slomljeno stopalo

Victoria Beckham

 Agence/Bestimage/Profimedia/Agence/bestimage/profimedia

David Beckham snimljen je u odlasku na reviju svoje supruge Victorije na Paris Week u petak navečer u glavnom gradu Francuske, piše Daily Mail. Nogometna legenda (48) napustio je otmjeni hotel zajedno s kćeri Harper (12), sinovima Cruzom (19), Brooklynom (24) i snahom Nicolom Peltz (29). David, koji je šetao ruku pod ruku sa svojom kćeri, za veliku je noć odabrao je bež sako s dvorednim kopčanjem, koji je odjenuo na bijelu dolčevitu.

Sin Beckhamovih Romeo (21), nije se uspio pridružiti obitelji, nego je kako spekulira Daily Mail, ostao u Londonu nakon nedavnog razlaza s djevojkom Mijom Regan. Najmlađa Harper je krenula stilskim stopama svoje majke u crnoj maksi haljini koju je kombinirala s parom bijelih tenisica, dok se Cruz odlučio za retro odijelo na pruge, koje je nosio preko košulje i kravate s naramenicama u stilu četrdesetih.

image

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz

Didier Ferey/Kcs Presse/Profimedia/Didier Ferey/kcs Presse/profimedia

Snaha Nicola podigla je temperaturu u sićušnoj crvenoj mini haljini koja je završavala visoko iznad koljena i bila stegnuta u struku kako bi naglasila njezinu figuru pješčanog sata, a njezin suprug Brooklyn odjenuo je crni sako preko bež majice, koji je kombinirao s parom širokih hlača koje su pristajale njegovom sakou. Victoria je izašla iz svog hotela u petak ujutro prije svoje prezentacije u 20 sati i nije dopustila da je štake usporavaju dok je išla do svog studija. Naime, Victoria je slomila stopalo tijekom ozljede u teretani za Valentinovo.​

image

Victoria Beckham

Agence/Bestimage/Profimedia/Agence/bestimage/profimedia
image

Cruz, Harper i David Beckham

Didier Ferey/Kcs Presse/Profimedia/Didier Ferey/kcs Presse/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 15:49