NOVA KOLEKCIJA

Victoria Beckham: ‘Mršavice su staromodne, današnje žene žele imati grudi i stražnjicu‘

Lansirala je svoju novu VB Body kolekciju odjeće za oblikovanje tijela te otkrila da posebno dobro izgleda na punijim osobama

Victoria Beckham 

 Instagram

Modna dizajnerica Victoria Beckham lansirala je svoju novu VB Body kolekciju odjeće za oblikovanje tijela, za koju je nedavno rekla da posebno dobro izgleda na onima 'ugodno popunjenima'.

Bivšu Spice Girl inspirirale su "žene s oblinama" u Miamiju, koje s malo odjeće na sebi svoje obline pokazuju s velikim samopouzdanjem. Smatra da je njihov stav i stil zaista oslobađajuć.

"Ako želiš biti mršava, to je staromodan stav. Mislim da žene danas žele izgledati zdravo i imati obline. Žele imati grudi i stražnjicu", komentirala je Victoria za časopis Grazia, pozirajući za naslovnicu časopisa u komadima iz svoje kolekcije.

Dodala je da joj se kao majci sviđa što je njezino najmlađe dijete, kći Harper Beckham (10) bila u blizini žena koje stvarno vole svoje obline i uživaju u tome kako izgledaju.

Victoria je rekla da njezina kolekcija VB Body pomaže ženama da imaju zaobljeniju figuru, s usko pletenim dizajnom koji stvara "laskavu siluetu". Kad je prošlog mjeseca na društvenim mrežama predstavila svoju kolekciju, rekla je da je "pomno dizajnirana" i "stvorena da laska tijelu", pri čemu izgleda "sjajno na svim oblicima tijela i veličinama".

"Svaka žena želi lijep, okrugao, zaobljen donji dio, zar ne?", rekla je, dodavši: "Što si zaobljenija, to bolje izgledaju moje VB Body haljine."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:03