ZVIJEZDA DINASTIJE

VELIKI ŽIVOTNI ZAOKRET POSRNULE GLUMICE Nizala je skandal za skandalom, mlatila policajce i davila vlastitu majku, a sada ponosno slavi malu pobjedu

 
Heather Locklear
 Profimedia, Capital pictures

Američka glumica Heather Lockler (58), koja je nekad slovila za seks simbol, zadnjih je godina punila novinske stupce po skandaloznom ponašanju. Uhićena je kada se pijana automobilom zabila u ogradu svoje kuće, nakon čega je napala policajce. Par tjedana prije toga je uhićena jer je davila vlastitu majku i prijetila da će se ubiti. Nekoliko puta završila je na psihijatrijskom odjelu, bori se godinama s ovisnošću o alkoholu i drogama, a njezine fotografije nakon uhićenja govorile se da je glumica potpuno izgubila kontrolu nad vlastitim životom.

Već neko vrijeme nismo čuli za nju, a onda se u utorak oglasila na Instagramu i ponosno objavila da je već godinu dana trijezna.

Njezina prijateljica je za časopis People izjavila da se Heather osjeća sjajno i da izgleda odlično.

- Vrijeme provodi u vrtu brinući se o biljkama, odlazi u šetnje i strastveno se posvetila kuhanju. Kuha za sebe i kćerku Avu i za svoje roditelje. Jako je brižna. Njezin otac će uskoro napuniti 91 godinu, a mama je u 80-tima, dostavlja im hranu. Bistra je u glavi i snažna, rekla je.

Heather Locklear booking photo, taken following her arrest Sunday on two misdemeanor charges of battery against first responders.  
Ventura County Sheriffce's Office, California, USA  on June 25, 2018
*Editorial Use Only*, Image: 376070567, License: Rights-managed, Restrictions: *Editorial Use Only*, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Capital pictures
Profimedia, Capital pictures
Heather Locklear

U svibnju prošle godine, nekadašnja zvijezda Melrose Placea boravila je u centru za rehabilitaciju, kako je izvijestio tada People.

Unatoč usponima i nebrojenim padovima, Heather Locklear uspjela je sa svojom kćerkom Avom održati blisku vezu.

Heather Locklear na svom Instagram često spominje kćer Avu, koju je dobila u braku s glazbenikom Richijem Samborom. Njezina kćer studira na Sveučilištu Loyola Marymount.

U subotu je Heather na svom Instagramu podijelila fotografiju pošiljke muffina koje je dobila od Ave, na kojima piše 'Volim te mama'.

Heather se na svom Instagramu u posebnoj objavi osvrnula na godinu dana bez alkohola.

- Naučila sam da život ide dalje, bez obzira na sve. Ako su stvari loše danas, bit će bolje sutra. Naučila sam da ti život ponekad da drugu šansu. Naučila sam da kad god napravim nešto otvorena srca, obično je to prava odluka. Naučila sam da imam još puno toga za naučiti. Naučila sam da ljudi zaborave što si rekao, što si učinio, ali nikada ne zaborave kako su se s vama osjećali, napisala je među ostalim Heather, koju jako dobro znamo iz serija 'Dinastija', 'Melrose Place' i 'Spin City'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. svibanj 2024 20:14