OBJAVILA I FOTKE

Velika teniska zvijezda udala se za makedonskog bogataša: Na svadbi su im pjevale rumunjske zvijezde

Bilo je prekrasno, jako sam emotivna. Ovo su potpuno drugačiji osjećaji u usporedbi s osvajanjem Grand Slama, rekla je Simona Halep
Simona Halep
 Artem Zhitenev/Sputnik/Profimedia

Rumunjska teniska zvijezda i nekadašnji broj 1 u tenisu Simona Halep (29) udala se za makedonskog tajkuna Tonija Iuruca (42).

Za mnogobrojnu obitelj i prijatelje par je priredio raskošno vjenčanje u srijedu u njezinu rodnom gradu Konstanti.

Simona Halep tempirala je datum vjenčanja odmah nakon US Opena na kojemu je ostvarila solidan rezultat plasiravši se u osminu finala. Rumunjka je u dosadašnjoj karijeri osvojila dva Grand Slam turnira: Roland Garros i Wimbledon.

image
Simona Halep
Angela Weiss/AFP

- Bilo je prekrasno, jako sam emotivna. Ovo su potpuno drugačiji osjećaji u usporedbi s osvajanjem Grand Slama. Tenis je tenis, a ovo je privatna sfera. Ostvarili smo jako važan korak, jako sam sretna, rekla je uzbuđena Simona.

Suprug Simone Halep je makedonski biznismen, za kojega se priča da je stekao veliko bogatstvo, pišu strani mediji. Navodno ima u vlasništvu šest tvrtki, a već dva puta je bio oženjen prije ulaska u brak sa rumunjskom tenisačicom. Tri godine bili su u vezi prije vjenčanja.

Simona je na svom Instagram profila objavila nekoliko fotografija s vjenčanja te otkrila da su im na svadbi pjevale dvije rumunjske glazbene zvijezde Dan Bitteman i Loredana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 05:47