WAGATHA CHRISTIE, 2. DIO

Vardy ‘bocnula‘ Rooney nakon intervjua za Vogue: ‘Sad je već dosadna, zar ne? Ona to ne može pustiti‘

Rooney je Vardy tužila za klevetu nakon što je otkrila da je ova tabloidu The Sun slala informacije o njezinim privatnim objavama na Instagramu

Rebekah Vardy

 Rebekah Vardy/Instagram

Nakon što je 37-godišnja medijska ličnost i supruga bivšeg engleskog nogometaša Waynea Rooneyja Coleen Rooney modnom časopisu Vogue rekla da je 41-godišnja medijska ličnost i supruga engleskog nogometaša Jamieja Vardyja Rebekah Vardy "čudna" te da joj je bilo "zlo" kada su se na sudu čitale SMS poruke o njoj koje je Vardy slala svojoj agentici Caroline Watt, Vardy je rekla da je Rooney "dosadna" i "gladna publiciteta", javlja Daily Mail.

Podsjetimo, Rooney je Vardy tužila za klevetu nakon što je otkrila da je ova tabloidu The Sun slala informacije o njezinim privatnim objavama na društvenoj mreži Instagram. Supruga Waynea Rooneyja do spomenute je spoznaje došla kada je svoj Instagram profil podesila tako da njezine privatne poruke može vidjeti isključivo Vardy. Rooney je potom pet mjeseci objavljivala lažne priče o sebi koje bi se uredno našle u The Sunu. Nakon što je prikupila sve snimke zaslona i ostale potrebne informacije, Rooney je početkom listopada 2019. na društvenoj mreži X (bivši Twitter) ustvrdila da je Vardy ta koja ju je klevetala.

Sud je 29. srpnja 2022. godine presudio u korist Rooney. Procjenjuje se da će proces Vardy u konačnici koštati više od tri milijuna funti (3,5 milijuna eura).

S obzirom na to da je Rooney na domišljat način otkrila tko ju je klevetao, društvene su je mreže prozvale "Wagathom Christie" - spojili su kraticu WAG (skraćeno od "wives and girlfriends"; koristi se kada se govori o partnericama nogometaša, poglavito engleskih) i ime autorice krimića Agathe Christie.

Čim su mediji diljem svijeta počeli prenositi dijelove razgovora Rooney i časopisa Vogue, Vardy je na svom Instagramu objavila fotografiju sebe u prugastom bikiniju. Jedan se korisnik u komentarima na tu objavu dotaknuo intervjua koji je Rooney dala Vogue, a Vardy je tu priliku iskoristila kako bi "bocnula" Rooney. "Sad je već dosadna, zar ne?", rekla je Vardy te na kraju komentara stavila emoji koji koluta očima. "Očajna", nadovezao se korisnik. "Nemojte mi davati publicitet, želim privatnost, ali mi molim vas dajte publicitet", ustvrdila je Vardy.

Druga je korisnica podsjetila na to da je Rooney streaming platformi Disney+ prodala prava na slučaj tzv. Wagathe Christie te da će na temelju njega Disney+ napraviti trodijelnu dokumentarni serijal. Vardy je i tu imala što za reći: "Ona to jednostavno ne može pustiti".

Rooney je Vogueu rekla da ona inače "oprašta" i "zaboravlja", ali da je ovo s Vardy "potpuno drukčije"."Ne možete pogriješiti ako kažete istinu", dodala je Rooney.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 13:27