POSVEĆENO BIVŠEM?

Uzbuna među fanovima: Je li ovim videom Selena Gomez upravo nagovjestila razvod Justina i Hailey Bieber?!

Selena je u opisu videa najavila svoju pjesmu, ali fanovi u brojnim objavama Hailey i Selene u zadnje vrijeme vide njihov sukob

Selena Gomez, Hailey i Justin Bieber

 Profimedia/

Pjevačica Selena Gomez (31) uzbudila je svoje obožavatelje najnovijim videom jer smatraju da je u njemu poruka za njezinog bivšeg partnera Justina Biebera.

U videu je Selena oponašala kultnu scenu iz „Seksa i grada” kada Samantha (Kim Cattrall) odgovara na telefonski poziv svog oženjenog ljubavnika.

„Gotovo je, rekao sam ženi”, čuo se muški glas u sceni, a Selena je pantomimom odgovorila: „Tko je ovo?”

Ovaj video nastao je s ciljem promocije njezine nadolazeće pjesme „Single Soon” ako je suditi po opisu, ali obožavatelji su u tome vidjeli poruku za njezinog bivšeg Justina i njegovu suprugu Hailey Bieber.

„Ona nagovještava glasine o razvodu Justina i supruge”, „Je li te Justin nedavno nazvao?” „Znam da Justin udara o zid i da Hailey čita komentare na ovoj objavi! Bok, Hailey”, „Je li to rekao Justin?”, bili su neki od komentara koji su u ovoj situaciji prepoznali aludiranje na Seleninog bivšeg partnera i njegovu sadašnju suprugu.

Iako su fanovi interpretirali ovaj Selenin video kao najavu razvoda i problema između Hailey i Justina, nedavno se pojavila informacija kako Hailey ima važnu ulogu u Justinovom biznisu.

„Hailey je preuzela kontrolu i jako je uključena. Sudjeluje na sastancima i puno priča za njega”, rekao je izvor za Page Six.

„Single Soon ovog petka”, najavila je Selena u opisu videa dok je izgledala senzacionalno u narančastom topu koji otkriva ramena noseći kao modni dodatak zlatne naušnice.

Selena je uložila puno truda u promociju ove pjesme, a to je prvi put da je objavila novu glazbu od 2021. godine i albuma „Revelación”.

Podsjećamo, Selena i Justin imali su odnos s prekidima i mirenjima koji je trajao osam godina, a posljednji put prekinuli su 2018. Dva mjeseca kasnije Justin je zaprosio Hailey s kojom je prvi puta prohodao 2015., a odnos je tada trajao oko mjesec dana.

image

Justin i Hailey Bieber

Angela Weiss/Afp

Fanovi su dugo upućivali na sukob između njih dviju i optuživali ih da se suptilno svađaju. Fanovi smatraju da su ponovno zapalile svoju svađu u ožujku kada se pojavila snimka Hailey kako se ruga Taylor Swift dok je bila voditeljica showa „Drop The Mic”. Selena je komentirala taj video.

„Žao mi je, moja najbolja prijateljica je i nastavlja biti najbolja u igri.”

Korisnici interneta naknadno su počeli prozivati Hailey „zlobnom djevojkom” jer je prije toga podijelila video na TikToku s Kendall Jenner i Justine Skye kako otvaraju usta na audio.

„Ne kažem da to zaslužuje, ali kažem da je Božji trenutak uvijek pravi.”

Komentatori na TikToku povezali su taj, sada obrisani, videozapis s posramljivanjem tijela i mržnjom koju je Selena dobivala u zadnje vrijeme. Osim toga, Selena je počela na TikToku pozivati ljude da budu ljubazni i inzistirala je na tome da „želi samo dobro svima”.

image

Selena Gomez

Profimedia/

„Hvala vam i puno vas sve volim. Duboko sam zahvalna za svakoga od vas, ljudi. Činite me nevjerojatno sretnom”, napisala je Selena u opisu jednog videa gdje se šminkala.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 06:53