UHVAĆENI!

Uzavrele strasti na jahti vrijednoj 500 milijuna $: Počelo je poljupcima, a onda se Bezos popeo na svoju zaručnicu...

Jeff Bezos i Lauren Sanchez nakon zaruka u svibnju ne mogu sakriti nježnosti u javnosti, a sada ponovno uživali na jahti

Jeff Bezos i Lauren Sanchez

 /Profimedia

Osnivač Amazona Jeff Bezos (59) uhvaćen je kako se penje na svoju zaručnicu Lauren Sanchez (53) na superjahti „Koru” koja je vrijedna 500 milijuna dolara, a par se u tom trenutku nalazio pored Caprija u Italiji.

Sjedili su na kauču vani jedno pored drugog i razgovarali, a potom je Bezos inicirao vrući poljubac koji je eskalirao u to da je Bezos bio iznad svoje partnerice između njezinih nogu koje su stajale u zraku. Nakon ljubljenja, uživali su u obroku.

Bezos je nosio bijelu polo majicu, a Sanchez je odjenula crnu sportsku odjeću. Iako se činilo da su golupčići sami, sigurno se ne libe izmjenjivati nježnosti u javnosti.

Prošlog tjedna su također fotografirani kako se grle, maze, ljube i gledaju jedno drugome u oči dok su imali goste na ručku. Među tih desetak ljudi na golemom brodu koji je plovio Tirenskim morem bile su Oprah Winfrey i Gayle King.

Podsjećamo, Bezos i Sanchez zaručili su se u svibnju nakon gotovo pet godina veze. Najbogatiji budući mladoženja na svijetu zaprosio je svoju ljubav u Francuskoj velikim dijamantnim prstenom za koji se procjenjuje da je vrijedan oko 2,5 milijuna dolara.

Svoju ljubav javno pokazuju i na društvenim mrežama.

„Čini li se samo meni ili je to vruće vani?”, napisala je Lauren uz fotografiju svog zaručnika na Instagramu na kojoj pokazuje svoje utegnuto tijelo dok izlazi iz oceana. Osim izgleda, Lauren kaže da je Bezos „inspirira” i čini je „svakog dana boljom osobom”, prenosi Page Six.

Kada su se prvi put pojavile glasine o njihovoj vezi, držali su je u tajnosti sve dok nije završio Bezosov razvod od njegove dugogodišnje supruge MacKenzie Scott u srpnju 2019. S njom je bio u braku 25 godina i imaju četvero djece.

Sanchez je majka sina Evana (17) i kćeri Elle (15) koje ima s Patrickom Whitesellom, a s kojim se rastala u listopadu 2019. Također je majka sina Nikka (22) kojeg ima s umirovljenim NFL igračem Tonyjem Gonzalezom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:00