RILEY KEOUGH

Unuka Elvisa Presleyja komentirala Austina Butlera: ‘Plakala sam tjedan dana nakon što sam ga pogledala‘

Riley se otvorila i o svom novom projektu, miniseriji ‘Daisy Jones & The Six‘ u kojoj igra frontmenicu rock benda

Riley Keough

 Walter/Bestimage/Profimedia/

Riley Keough priznala je da je oduševljena ulogom Austina Butlera, koji je odglumio njezina djeda Elvisa Presleyja u biografskom filmu “Elvis” iz 2022.

U emisiji “Monday‘s Live with Kelly and Ryan”, kći Lise-Marie Presley, koja je preminula prošli mjesec u dobi od 54 godine, priznala je da je plakala tjedan dana nakon što je pogledala film.

image

Austin Butler

Jean-baptiste Lacroix/Afp

- Mislim da je Austin bio izvanredan i nevjerojatan i nisam mogla zamisliti da bi itko mogao izvesti ono što je on napravio u smislu utjelovljenja moga djeda. Bila sam u suzama otprilike tjedan dana, zbog filma, ali i zbog njegove izvedbe, rekla je 33-godišnja Riley ističući da je glumac uspio „prikazati ljudskost” njezina djeda kroz njegov život kralja rock ‘n‘ rolla.

Riley se otvorila i o svom novom projektu, miniseriji „Daisy Jones & The Six” u kojoj igra frontmenicu rock benda.

- Znala sam da nisam potpuno gluha, ali nikada prije nisam pokušala pravilno pjevati, rekla je Riley, a kada ju je Entertainment Tonight nedavno pitao smatra li da je ova serija način na koji nastavlja glazbenu ostavštinu svoje obitelji, Riley kaže da to ne vidi baš tako.

- Sigurno ne bih vršila toliki pritisak. Ne znam postoji li nastavak ostavštine moga djeda, ali bilo je to jako zabavno iskustvo za mene, ispričala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 01:28