SNIMKA SEKSA

Uhićena reality zvijezda u novom problemu: Hoće li morati prodati svu imovinu zbog porno osvete bivšoj curi?

Mogao bi biti prisiljen prodati imovinu kako bi vratio zaradu na OnlyFansu nakon što je podijelio seks snimku s bivšom djevojkom

Stephen Bear

 Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Bivša britanska reality TV zvijezda Stephen Bear, koji je završio u zatvoru, mogao bi biti prisiljen prodati svoju imovinu u pokušaju da vrati novac koji je zaradio objavljivanjem eksplicitnog video sadržaja koji uključuje bivšu djevojku Georgiju Harrison.

33-godišnji Bear osuđen je na godinu i devet mjeseci nakon što je potajno snimio sebe i zvijezdu reality showa ‘Love Island‘‘ za vrijeme seksa te je tu snimku podijelio na OnlyFansu i WhatsAppu.

image

Georgia Harrison

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Nakon izricanja presude 3. ožujka, zamjenica glavnog tužitelja Hannah Von Dadelszen navodno je rekla da će Bear biti prisiljen ‘prodati svu imovinu koju ima‘ kako bi vratio 2100 funti zarađenih na snimci seksa kojom je oštetio Harrison.

"Saslušanja o prihodima od kaznenog djela omogućuju nam da onemogućimo optuženicima beneficije od njihova kriminalnog ponašanja. Iako u ovome slučaju nije riječ o velikoj svoti novca, princip je isti bez obzira na svotu. Ta prva faza prijave imovinskog stanja omogućuje nam to razmatranje. Možda nema dovoljno novca, ali ima kuću ili automobil", rekla je zamjenica glavnog tužitelja, prenosi Mirror.

Vjeruje se da je Bear ukupno zaradio oko 40.000 funti na OnlyFansu, ali je odgovoran samo za iznos koji je zaradio na Harrisoničinu videu, tvrdi Von Dadelszen. Sud je otkrio i da će Bear možda morati platiti i 3500 funti sudskih troškova.

Do ovih saznanja dolazi nakon što je otkriveno da je Bear zabrinut zbog gubitka svoje kue u Essexu, jer je odvjetnica Gemma Rose tvrdila tijekom suđenja da mu je teško plaćati hipoteku.

image

Stephen Bear

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia/Pa Images/alamy/alamy/profimedia

Sporna snimka seksa zbog koje se i našao u ovoj situaciji snimljena je CCTV kamerama u njegovu vrtu u kolovozu 2020., prije nego što je završila na internetu. Bear je uhićen nakon povratka iz Dubaija 2021., a kasnije je osuđen po dvije točke optužnice - za otkrivanje privatnih videa i za voajerizam.

Harrison je bila shrvana zbog snimke te je sudac rekao da joj je bivši ljubavnik priuštio ‘veliko poniženje i sramotu‘. Prije prošlotjedne presude, osramoćeni Bear objavio je video na TikToku koji je snimio sa svojom sadašnjom djevojkom Jessicom Smith, a u njemu govori: ‘Odmah se vraćam, plačem.‘

Isječak koji traje tri minute i 44 sekunde prikazuje Beara kako liže lice svoje 23-godišnje djevojke, ljubi je ispred Eiffelovog tornja i hrani pilećim batkom, a sve uz pjesmu ‘Somewhere Only We Know‘ u pozadini.

Sudac Christopher Morgan zatvorio je Beara na 21 mjesec i izdao mu zabranu da kontaktira Harrison. Dok su Beara vodili u ćeliju, čulo se kako influencer govori: ‘Ugodnu večer, uživajte svi u vikendu.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:37