WAGATHA CHRISTIE

U sudskom ‘ratu‘ njihovih supruga, sukobili se i poznati nogometaši: ‘Ma, Rooney priča gluposti‘

Bivši nogometaš Wayne Rooney ispričao je sudu o ‘nezgodnom‘ razgovoru u kojem je zamolio Vardyja da razgovara sa svojom suprugom

Coleen i Wayne Rooney i Rebekah i Jamie Vardy

 Profimedia

Rebekah Vardy dramatično je napustila suđenje nakon što je njezin suprug, nogometaš Jamie Vardy, optužio bračni par Rooney da 'pričaju gluposti' o njima. Njezin pravni tim je nekoliko trenutaka kasnije rekao sucu da je otišla jer se nije dobro osjećala.

Bivši nogometaš Wayne Rooney ispričao je sudu o 'nezgodnom' razgovoru u kojem je zamolio Vardyja da razgovara sa svojom suprugom, s obzirom na to da je njezino ponašanje potencijalno omelo reprezentaciju Engleske za vrijeme Europskog nogometnog prvenstva 2016.

image

Coleen i Wayne Rooney

Rob Todd/Dmg Media/Profimedia/Rob Todd/Dmg Media/Profimedia

Napadač Leicester Cityja, Vardy, rekao je da su menadžer Roy Hodgson i njegov zamjenik Gary Neville izrazili zabrinutost u kampu međunarodne momčadi zbog kolumne njegove supruge za The Sun.

Rooney je na sudu rekao da je oko Rebekahine kolumne u The Sunu bilo 'puno negativnosti' te je zato morao zamoliti Vardyja 'da zamoli svoju suprugu da se smiri'.

- Sjećam se razgovora koji sam vodio sa Jamiejem. Nije mi bilo ugodno razgovarati sa suigračem o njegovoj ženi, govori bivši nogometaš, dodajući kako su ga zamolili da razgovara s Vardyjem te da je samo slijedio upute.

Naglasio je kako je time prekršeno nepisano pravilo među igračima da nema nikakvog publiciteta za vrijeme velikih turnira.

Dva sata kasnije, Vardy je dao izjavu preko PR agenta svoje supruge rekavši da Rooney 'priča gluposti.'

image

Rebekah i Jamie Vardy

Rob Todd/Dmg Media/Profimedia/Rob Todd/Dmg Media/Profimedia

- Sigurno je zbunjen jer nikada nije razgovarao sa mnom o tome, iznosi nogometaš.

Rooney je svjedočio tijekom suđenja za klevetu koje je pokrenula njegova supruga, Coleen Rooney, optuživši Rebekah Vardy za curenje lažnih informacija. Bivši nogometaš je rekao da je curenje informacija bilo vrlo traumatično za njegovu suprugu zato što nije znala tko stoji iza izdaje te kome na kraju može vjerovati.

Dodaje da mu supruga nije rekla za njezinu isplaniranu operaciju kojom je htjela uhvatiti krivca za podmetanje lažnih priča.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:24