REKUPERIRAO SE

U samo 10 dana Batman se oporavio od korone i novi film već se snima punom parom

Nakon deset dana oporavka, 34-godišnji glumac Robert Pattinson ponovo je u kostimu Batmana pred kamerama
 Warner Bros/Everett/Profimedia

Batman ide dalje!

Nakon deset dana oporavka, 34-godišnji glumac Robert Pattinson ponovo je u kostimu Batmana pred kamerama. Dok se Pattinson liječio i odmarao, zaustavljeno je snimanje filma na setu u Velikoj Britaniji, ljudi s kojima je bio na setu poslani su u samoizolaciju, a nastavila se izgradnja scenografije.

Robert Pattinson viđen je u Londonu sa svojom djevojkom Suki Waterhouse, no snimanje se uglavnom odvija u Liverpoolu. Novi film o Batmanu nije jedina produkcija koja je morala usporiti zbog koronavirusa – na setu “Fantastičnih zvijeri 3” jedan trener dijalekta također je bio pozitivan na Covid-19.

image
Ander Gillenea

Među drugim zvijezdama novog Batmana je i Colin Farrell koji glumi zlikovca Pingvina. Kostim i maska su mu navodno bili toliko dobri da ga kolege uopće nisu prepoznali.

Drugi zlikovac je The Riddler kojeg glumi Paul Dano. Slavnog policijskog šefa Godrona glumi Jeffrey Wright poznat po svojim mnogim ulogama, među kojima je i nedavna u seriji "Westworld". Zoe Kravitz utjelovit će Catwoman.

image
Chris Delmas

“Batman” se nakon općeg lockdowna počeo ponovno snimati tek 1. rujna, nakon što je početkom godine snimljeno otprilike 25% filma prije gašenja cijele industrije u ožujku. Kašnjenje je natjeralo Warner Bros. da odgodi predviđenu premijeru filma s lipnja na listopada 2021.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 16:42