IMAO JE 67 GODINA

U prometnoj nesreći poginuo popularni komičar iz hit serija kao što su ‘Will & Grace‘ i ‘Ružna Betty‘

Leslie Jordan BMW-om se zabio u zid zgrade. Navodno je izgubio kontrolu nad vozilom zbog određenog zdravstvenog problema

Leslie Jordan 

 Stefani Reynolds/AFP

Omiljeni američki glumac i komičar Leslie Jordan preminuo je u prometnoj nesreći u Hollywoodu u Los Angelesu, objavio je TMZ. Imao je 67 godina.

Prema prvim policijskim izvješćima, Jordan je u ponedjeljak ujutro bio za volanom kad se svojim BMW-om zabio u zid zgrade. Navodno je izgubio kontrolu nad vozilom zbog određenog zdravstvenog problema, no više od toga zasad se ne zna.

Leslieja publika pamti po ulogama u popularnim TV serijama kao što su "Will & Grace", "Hearts Fire", "The Cool Kids", "Call Me Kat", "Murphy Brown", "Ružna Betty", "Boston Public" i "American Horror Story".

Jordanu je popularnost na društvenim mrežama osobito porasla tijekom pandemije - redovito je objavljivao smiješne snimke pa je vrlo brzo s oko 80.000 pratitelja na Instagramu skočio na nevjerojatnih 5,8 milijuna.

- Koja je moja tajna? Pa nema je, ja sam ono što jesam - blesav, smiješan, šašav i sretan stariji građanin - rekao je glumac svojedobno za TMZ Live.

Leslie je također glumio i u filmovima kao što su "The Help" te "Ski Patrol".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:31