STRAŠNA SMRT

U obiteljskoj kući pronađena beživotna tijela roditelja poznate glumice. Smrznuli su se...

Njihova kći, Alicia Witt, zamolila je rođakinju da provjeri kako su joj roditelji nakon što joj se nisu javljali na telefon

Alicia Witt

 Kevin Winter/Getty Images/Profimedia

Vlasti sumnjaju da su stari i bolesni roditelji glumice Alicie Witt, poznate po ulogama u filmu Dina i seriji The Walking Dead, umrli od hipotermije nakon što su njihova beživotna tijela - jedno od njih obučeno u kaput - ovog tjedna pronađena u njihovoj kući u Massachusettsu, piše Daily Mail.

Tijela Roberta Witta (87) i Diane Witt (75) otkrivena su u ponedjeljak, nakon što je njihova 46-godišnja kći zamolila rođakinju da provjeri kako su njezini roditelji nakon što joj nisu odgovarali na pozive.

Policija je priopćila da je obaviještena da je bračni par Witt imao 'problema s peći' i da su koristili grijalice za grijanje svoje trošne kuće.

Istražitelji su rekli kako je uzrok smrti najvjerojatnije pothlađenost ili hipotermija - opasan pad tjelesne temperature uzrokovan duljom izloženosti hladnoći.

Robert Witt pronađen je odjeven u kaput u dnevnoj sobi. Na tijelima nisu pronađeni neki očiti znakovi traume, a naknadnim pregledom nisu otkriveni ni tragovi otrovnih plinova poput ugljičnog monoksida.

'Nije bilo znakova kaznenog djela. U tijeku je istraga', rekla je policija nakon što su tijela pronađena u kući u Sussex Laneu u ponedjeljak.

Susjeda obitelji je rekla da je Robert Witt imao rak, dok je supruzi Diane nedavno dijagnosticirana Parkinsonova bolest.

'Bila je krhka ženica, mogao ju je odnijeti malo jači vjetar', rekla je susjeda.

Ista susjeda je kazala da je Alicia bila uključena u život svojih roditelja i kad god bi bila u blizini, slala bi auto po njih. Kad bi neki od glumičinih filmova bio na TV-u, Robert i Diane bi dolazili u susjedinu kuću da zajedno gledaju jer 'nisu imali TV u boji'.

Ožalošćena glumica objavila je priopćenje u utorak.

'Obratila sam se rođakinji koja živi blizu mojih roditelja da ih provjeri. Nažalost, ishod je bio nezamisliv', rekla je Witt.

'Molim za malo privatnosti u ovom trenutku kako bih tugovala i sabrala misli u vezi ovog događaja i posve nadrealnog gubitka.'

Vatrogasci koji su prvi stigli na mjesto događaja, navodno su provjerili kvalitetu zraka u domu i nisu otkrili štetne plinove.

'Nije bilo znakova ugljičnog monoksida', rekao je zamjenik glavnog vatrogasnog zapovjednika Worcestera, Adam Roche.

Vlasti još nisu potvrdile točan uzrok smrti. Provest će se obdukcija.

'Mogu potvrditi da je policija poslana u dom Wittovih i otkrila mrtve muškarca i ženu', rekao je Sean Murtha iz policije Worcestera.

Par je desetljećima živio u Worcesteru, oko 70 km istočno od Bostona.

Njihova je kći započela karijeru u dobi od osam godina nakon što ju je otkrio David Lynch, koji ju je 1984. godine angažirao u svojoj verziji znanstveno-fantastičnog klasika Dune i epizodi Twin Peaksa.

Witt se pojavljivala ​​u brojnim hit televizijskim serijama, uključujući Obitelj Soprano, Dva i pol muškarca, The Walking Dead i Orange is the New Black.

Witt je također pijanistica i debitirala je na pozornici u Los Angelesu 2001. godine.

image

Alicia Witt u filmu 'Dina' iz 1984. godine

Universal - Dino De Laurentiis C
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 17:13