LAŽLJIVICA MEGHAN

U intervjuu s Oprah izrekla je gomilu laži koje sad dolaze na naplatu: ‘Godinama ih je uhodila‘

Ovo nije prvi put da su se Meghanine izjave o kompletnoj neupućenosti u život na Dvoru dovele u pitanje...
 Ben Curtis

Malo po malo, čini se da su princ Harry i Meghan Markle u onom bombastičnom intervjuu Oprah Winfrey izgovorili puno laži.

Meghan (39) je tata rekla kako prije nego što se udala za princa Harryja, nije imala pojma o kraljevskim protokolima, pravilima ponašanja, dužnostima i normama. Ta, nije znala ni da se treba nakloniti kraljici niti kako uopće izvesti taj pokret, a kamo li što će sve uloga Harryjeve supruge, odnosno visokorangirane članice kraljevske obitelji, donijeti sa sobom.

Rekla je tada i kako nikada nije guglala princa Harryja niti se ikako informirala o njegovoj obitelji, no to baš i nije istina.

No, internet ne zaboravlja, a ni ne oprašta, pa je iz naftalina izašla fotografija koja bi mogla posvjedočiti tome da Meghan na televiziji ipak nije bila tako iskrena.

image
Meghan Markle drži magazin s Kate Middleton na naslovnici
Instagram

Markle je, naime, u 2014. godini pozirala za Instagram, a u ruci je držala časopis čiju je naslovnicu krasila Kate Middleton, suprugu princa Williama, a danas njezina šogorica.

Iako je tvrdila da je „odrasla ne znajući puno o kraljevskoj obitelji”, ova fotografija pokazuje da je ipak imala neki uvid u kraljevske dvore. Fotografija je snimljena dvije godine prije nego je Meghan upoznala Harryja.

Twitter je nakon objave ove snimke iz arhive poludio. Neki su ju optužili da je godinama stalkala najpoznatiju britansku familiju, dok se neki pitaju nije li možda Meghan bila zainteresirana za Williama, a ne Harryja.

Ima, naravno, i onih koji ju brane, pa tvrde da činjenica da joj se u ruci našao magazin s Kate na naslovnici ne mora značiti apsolutno ništa.

image
Kirsty Wigglesworth

No, ovo nije prvi put da su se Meghanine izjave o kompletnoj neupućenosti u život na Dvoru dovele u pitanje. U ožujku, nakon intervjua s Oprah, netko je iskopao i jednu objavu s Meghaninog bloga, u kojoj je pisala o tome kako jako puno djevojčica, pa i žena, sanja o tome da će jednoga dana biti princeze.

„Čak i odrasle žene, čini se, i dalje pamte tu dječju fantaziju. Samo pogledajte pompu i okolnosti koje prate kraljevsko vjenčanje i beskrajni razgovor o princezi Kate”, napisala je Markle prije sedam godina – u istoj godini kada je pozirala u ruci držeći časopis na kojem je Kate.

Ironija ovih znakova koji su povezivali Meghan s Kate nije prisutna samo zbog njezinih izjava o tome da nije znala ništa o kraljevskoj obitelji, nego i zato što se ćakulalo da dvije šogorice nisu u najboljim odnosima, a Meghan je očito pratila što Kate radi i prije no što su se upoznale.

Podsjetimo, upitne su već bile i tvrdnje o ranijem intimnom vjenčanju Harryja i Meghan koje ipak nije bilo pravo legitimno vjenčanje, kako je kasnije otkriveno, već emocionalna razmjena zavjeta.

A ni Meghanine tvrdnje kako je Dvor namjerno uskratio Arcieju titulu princa također nisu točne, budući da on po nasljednom protokolu još nikako nije mogao postati princ. Kada princ Charles, njegov djed, postane kralj, maleni archie automatski će postati princ.

Tvrdila je i kako su joj na Dvoru zaplijenili pasoš, a ipak je nekako uspjela letjeti čak 14 puta, mahom izvan države, između ostalog i u privatnom zrakoplovu Eltona Johna.

Meghan i Harry tvrdili su kako im Dvor namjerno nije htio platiti tjelesne čuvare, no ispostavilo se da po britanskim zakonima oni ni nemaju pravo na osiguranje koje se naplaćuje iz javne blagajne. Primjerice, princ Andrew sam je za svoje kćeri plaćao zaštitare, dok kraljica i njezin, sada pokojnni suprug, princ Charles i njegova supruga Camilla te William, Kate i njihovo troje djece imaju stalno osiguranje koje se plaća iz državnog proračuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 09:47