POZNATI GLUMAC

U 65. godini preminula zvijezda serije ‘Obitelj Soprano‘, uzrok smrti još nije utvrđen

Televizijski gledatelji su ga upoznali kroz uloge u serijama ‘Sopranovi‘, ‘Zakon i red‘ i ‘As The World Turns‘

Bruce MacVittie, 'Killer Among Us'

 Courtesy Everett Collection/Everett/Profimedia

Bruce MacVittie, veteran na pozornici i glumac poznat po ulogama u serijama 'Obitelj Soprano' i 'Zakon i red', preminuo je u New Yorku u 65. godini.

MacVittie je preminuo u bolnici na Manhattanu, a uzrok smrti još nije utvrđen, potvrdila je njegova supruga Carol Ochs za The New York Times.

Televizijski gledatelji su ga najbolje upoznali kroz uloge u serijama 'Obitelj Soprano' i 'As The World Turns'. Prvi put se pojavio u NBC-jevoj seriji 'Zakon i red' 1991. godine.

image

Bruce MacVittie

Instagram

Prije nego što je postao poznato ime, MacVittie je svoju TV karijeru započeo 1981., vratolomijama u serijama 'Barney Miller', 'Miami Vice', 'The Equalizer', 'Spencer For Hire', 'LA Law, The Stand' i 'Oz'. Debitirao je na Broadwayju s Alom Pacinom u produkciji American Buffalo iz 1983. godine.

Njegova karijera dobila je veći značaj 2002. godine, nakon što je dobio ulogu u seriji 'Obitelj Soprano', gdje je glumio lik Dannyja Scalercija. Glumac se pojavio u nizu TV serija, a nedavno i u Netflixovoj 'The Way They See Us'. Iza MacVittieja su ostala supruga i kći Sophia Oliva Ochs.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:45