NAKON PREKIDA

Tuguje li Olivia Wilde za Harryjem Stylesom? Sudeći prema ovome seksi izdanju - ne bismo rekli

Olivia Wilde je prihvatila nagradu za najbolju dramu zahvaljujući filmu ‘Don‘t Worry Darling‘

Olivia Wilde

 Amy Sussman/Getty Images/Profimedia

Iako javnost brine kako je podnijela prekid s pjevačem Harryjem Stylesom, glumica i redateljica Olivia Wilde u utorak je izašla na crveni tepih prije dodjele People‘s Choice Awardsa 2022. u atraktivnoj Dior haljini sašivenoj od prozirne čipke, izazovno oslobodivši bradavicu i pritom noseći samo crne gaćice ispod haljine, piše Page Six.

image

Olivia Wilde

Lisa O‘connor/Afp/Profimedia/Lisa O‘connor/afp/profimedia

Wilde je prihvatila nagradu za najbolju dramu zahvaljujući filmu "Don‘t Worry Darling", u kojem glumi s bivšim dečkom Harryjem Stylesom te Florence Pugh.

Podsjetimo, 38-godišnja Wilde i Styles prekinuli su prošlog mjeseca nakon gotovo dvije godine veze, iako su izvori za Page Six rekli da među njima "nema zle krvi" te da je njihov razlaz bio prijateljski.

image

Olivia Wilde

Amy Sussman/Getty Images/Profimedia/Amy Sussman/getty Images/profimedia

- Na pauzi su. Nemoguće je održavati vezu kad će on iduće godine biti na svim kontinentima, a Olivia ima svoj posao i svoju djecu - ispričao je izvor o 28-godišnjoj pop zvijezdi koja kreće na svjetsku turneju, a Wilde će snimati dokumentarni film u Londonu, gdje joj živi bivši partner Jason Sudeikis s njihovom djecom, osmogodišnjim Otisom i šestogodišnjom Daisy.

image

Olivia Wilde

Amy Sussman/Getty Images/Profimedia/Amy Sussman/getty Images/profimedia

Podsjetimo, Styles i Wilde nedavno su bili primorani otići na burnu novinarsku turneju za film "Don‘t Worry Darling", tijekom koje su se Pugh i Wilde posvađale, a istovremeno je javnost saznala i za njezin gadan razlaz i bitku oko skrbništva sa Sudeikisom.

Prema svemu sudeći, Wilde sva drama nije pretjerano pogodila i uživa kao slobodna žena. Ranije ovog tjedna vratila se na Instagram nakon prekida i to objavom u bikiniju, a na fotografiji pozira i hihoće se u visećoj mreži u tamnoplavom kupaćem kostimu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 01:20