POČINIO SAMOUBOJSTVO

Tragično preminuo glumac koji je davao glas legendarnom Charlieju Brownu

Peter Robbins, koji je davao glas Charlieju Brownu, preminuo je u dobi od 65 godina

Charlie Brown

 Screenshot Youtube

Peter Robbins, glumac koji je davao glas legendarnom liku Charlieja Browna, tragično je preminuo u dobi od 65 godina, a njegova obitelj rekla je za Fox 5 San Diego da je počinio samoubojstvo.

Robbins je počeo davati glas Charlieju Brownu kad mu je bilo samo 9 godina, uključujući animirane klasike "A Charlie Brown Christmas" iz 1965. i "It's the Great Pumpkin, Charlie Brown" iz 1966. godine.

Patio je od bipolarnog poremećaja, a borio se i s ovisnošću te je imao nekoliko sukoba sa zakonom. Godine 2013. priznao je krivnju za uhođenje i prijetnje svojoj bivšoj djevojci i plastičnom kirurgu koji joj je povećao grudi, a taj joj je zahvat Robbins platio, prenosi New York Post.

Također je završio iza rešetaka zbog prijetnji šerifu okruga San Diego. Nakon što je izašao iz zatvora 2019., ispričao je kako mu je bilo iza rešetaka.

"Preporučio bih svima koji imaju bipolarni poremećaj da ga shvate ozbiljno jer se vaš život može preokrenuti već za mjesec dana, kao što se to dogodilo meni. Izašao sam iz zatvora i zbog toga sam bolja osoba. Mnogo sam skromniji i zahvalniji zbog tog iskustva koje sam proživio", rekao je Robbins.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 16:52