GLUMAC I MCQUARRIE

Tom Cruise i redatelj morali angažirati tjelohranitelje: Bivši zaposlenik prijetio im smrću

Stvari su postale poprilično neugodne s obzirom na situaciju s bivšim članom ekipe pa nisu željeli riskirati

Christopher McQuarrie i Tom Cruise

 Patricia De Melo Moreira/Afp

Slavni glumac Tom Cruise morao je angažirati tim tjelohranitelja nakon što su on i redatelj Christopher McQuarrie primili niz prijetnji od bivšeg zaposlenika.

60-godišnji holivudski glumac i 53-godišnji redatelj filma ‘Nemoguća misija‘ dobili su tjelohranitelje nakon što je kaskader otpušten, što je dovelo do ‘ljutitih prosvjeda‘ i ‘straha od daljnjih odmazdi‘, izvijestio je The Sun.

Insajder s filmskog seta otkrio je da ‘Tom i Chris još uvijek rade na ‘Nemogućoj misiji 8‘, uglavnom u Ujedinjenom Kraljevstvu, ali stvari su postale poprilično neugodne s obzirom na situaciju s bivšim članom ekipe pa nisu željeli riskirati‘.

image

Christopher McQuarrie, Tom Cruise i Rebecca Ferguson

Paramount Pictures/Skydance/Collection Christophel Via Afp

"To je pomalo umjetnost oponašanja života, na setu se sve vrti oko zaštite i prijetnji, a sada se ista stvar događa i iza kamera", objasnio je izvor.

Kako pišu strani mediji, bivši član filmske ekipe dobio je zadatak pronaći lokacije za snimanje scena, uključujući i onu koja prikazuje sudar vlaka, ali njegovi prijedlozi nisu uvršteni u filmu.

"Glavna zvijezda ‘Top Guna: Maverick‘ navikao je imati tjelohranitelje oko sebe većinu vremena zbog svoje slave, ali za Chrisa je to nešto skroz novo, jer ‘nitko ne želi riskirati‘", otkrio je izvor.

Zaposlenik koji je otpušten pokrenuo je sudsku parnicu protiv Cruisea, McQuarriea i Paramount studija te američki mediji također navode optužbe o ruskim oligarsima koji financiraju Cruiseov rad, kao i povezanu istragu FBI-a protiv Paramounta oko financiranja.

Izvor je također dodao da, ‘iako je sve ispalo vrlo gadno, oni koji su uključeni u film uvjereni su da je sve potpuno u redu te da se tu radi samo o ljutitom bivšem članu tima‘.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 02:42