NA KRILU AVIONA

Tom Cruise ekshibicijom predstavio nastavak filma ‘Top Gun‘. ‘Žao mi je zbog dodatne buke‘

Cruise, poznat po izvođenju mnogih vratolomija, predstavio je film videom iz Južne Afrike

Tom Cruise

 Cheriss May/AFP

Američki glumac Tom Cruise u četvrtak je snimljenom ekshibicijom predstavio dugo očekivani nastavak filma 'Top Gun' u Las Vegasu, balansirajući na krilu letećeg aviona.

Novi "Top Gun", koji prenosi priču o Mavericku i njegovim prijateljima pilotima borbenih aviona otprilike tri desetljeća nakon originalnog blockbustera, trebao je biti predstavljen 2020., ali je to više puta odgađano zbog pandemije covida-19.

Cruise, poznat po izvođenju mnogih vratolomija, predstavio je film videom iz Južne Afrike na kojemu se vidi da je na krilu letećeg aviona.

"Hej svima. Volio bih da mogu biti tamo s vama. Žao mi je zbog dodatne buke", vikao je 59-godišnji Cruise zbog buke motora aviona i jakog vjetra.

"Kao što vidite, snimamo najnoviji nastavak Mission: Impossible."

"Tom sve radi punom brzinom cijelo vrijeme... i ne možete ga zaustaviti. On će to učiniti bez obzira na sve", našalio se producent Jerry Bruckheimer na konvenciji filmske industrije CinemaCon u Las Vegasu gdje je film predstavljen.

Iako su detalji filma pod embargom prije službene premijere filma na festivalu u Cannesu sljedećeg mjeseca, "Top Gun: Maverick" je odmah izazvao pohvale na društvenim mrežama novinara koji su prisustvovali Paramountovoj CinemaCon prezentaciji.

Kombinira adrenalinske akcijske sekvence uglavnom snimljene na pravim borbenim avionima američke mornarice s emocionalnim referencama na originalni film.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2023 09:20