BRAČNA SVAĐA

Tom Brady i dalje se nada pomirenju sa slavnom manekenkom: ‘Gisele mu je već nekoliko puta ovo napravila‘

Uvijek bi se pomirili nakon što se oboje ohlade i razmisle o svemu, no čini se kako ovo vodi ka razvodu, kaže izvor blizak paru

Tom Brady i Gisele Bündchen

 Gregory Allen/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Gregory Allen/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Posljednjih dana intenzivno se raspravlja o Gisele Bündchen (42) i Tomu Bradyju (45), koji su se nedavno posvađali i razišli. Gisele se vratila u Floridu nakon kratkog odsutstva, ali par se navodno nije pomirio. Anoniman izvor za Page Six otkrio je detalje njihovog trenutnog odnosa.

- Vratila se na Floridu kako bi bila sa svojom djecom, ali nije bila u obiteljskoj kući u Tampi. Tom se još uvijek nada da se mogu pomiriti. Gisele mu je već nekoliko puta ovo napravila i uvijek bi se pomirili nakon što se oboje ohlade i razmisle o svemu - naveo je izvor i dodao kako priče o tome da se trenutno razvode nisu istinite, ali mnogi tvrde kako upravo idu u tom smjeru.

Prošloga tjedna po medijima se razvlačila svađa koja je navodno izbila zbog Tomove šokantne odluke da se povuče iz NFL-a, a zatim i njegova predomišljanja oko iste.

- Dogovorili su se da će se povući kako bi se on usredotočio na obitelj, a onda se predomislio - rekao je anoniman izvor.

Bündchen i Brady, koji su se vjenčali 2009., imaju sina Benjamina (12) i kćer Vivian (9). Brady je također otac 15-godišnjeg sina Jacka, kojega ima s bivšom partnericom Bridget Moynahan (51). Tom je izjavio kako je tužan zbog svađe, ali će se fokusirati na to da bude uistinu dobar otac.

Prisjetio se kako je krajem srpnja uzeo misterioznu 11-dnevnu stanku od treninga zbog osobnih razloga.

- Svatko ima različite situacije s kojima se nosi i svi imamo jedinstvene izazove u našim životima - rekao je kad se vratio s pauze.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 03:40