MALO SE ZANIJELA

'To nije nalik na mene': Misica izgubila krunu zbog seks skandala u reality showu

 Instagram

Direkcija za izbor Miss Velike Britanije oduzela je ovu titulu 20-godišnjoj Zari Holland koja je okrunjena prošle godine u rujnu. Umjesto nje krunu će do kraja godine nositi prva pratilja Deone Robertson, piše Daily Mail.

Razlog tome je Zarino sudjelovanje u reality showu Love Island gdje natjecatelji koji nisu u vezi ili braku provode pet tjedana. No to nije sve. U srijedu navečer na ITV2 prikazana je epizoda u kojoj se Zara ispod pokrivača zaigrala s kandidatom Alexom Bowenom koji je u show ušao dan ranije.

Sada već bivša misica dan kasnije rekla je kako to ponašanje nije nalik na nju te da duboko žali zbog onog što je učinila. No, za žaljenje je sada kasno jer su iz organizacije već poručili da Zaru više ne mogu promovirati kao pozitivan uzor.

- Bliski smo sa svim našim pobjednicama i dok nose krunu stojimo uz njih kad god je to moguće. No, s obzirom na okolnosti, morali smo donijeti ovakvu odluku, a na to su utjecale i reakcije javnosti nakon prikazane epizode realityja. Razumijemo da svatko može učiniti pogrešku, ali Zara je kao predstavnica Velike Britanije ipak trebala biti odgovornija - poručili su iz organizacije.

Instagram

A photo posted by Zara Holland (@zaraholland) on

A photo posted by Zara Holland (@zaraholland) on

A photo posted by Zara Holland (@zaraholland) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 12:48