DAO SI ODUŠKA

Tko je pjevačica s kojom je snimljen Zlatan Ibrahimović? Lijepa brineta sinonim je za zabavu, a skandali joj nisu strani

Mnogi su se u kometarima našalili da će nogometaš zbog ove fotografije imati problema sa suprugom Helenom
 Profimedia/

Zlatan Ibrahimović nedavno se oprostio od nogometne karijere, a po svemu sudeći si je odlučio dati malo oduška te se zabavlja po beogradskim klubovima. Mnogi su se oduševili kada su vidjeli nogometnu legendu, koja često rado posjećuje Srbiju, te su pohrlili slikati se s njim, a jedna od fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama prikazuje Zlatana u zagrljaju zgodne brinete. Doduše, mnogi su se zapitali tko je ta ljepotica.

Riječ je o pjevačici Ivani Bojanović koja je poznata po tome da pravi odličnu atmosferu po beogradskim klubovima i splavovima, a Zlatan je itekako uživao u njenom društvu. Ivana Iva Bojanović znana je i po tome što je prije nekoliko godina navodno optužila pjevača Ćemu da ju je pretukao, ali se nikada nije dalje izjasnila o toj temi.

Mnogi su se u kometarima našalili da će Ibrahimović zbog ove fotografije imati problema sa suprugom Helenom s kojom je zajedno od 2002. godine, a zajedno su dobili i dva sina. Prvog sina Maximiliana dobili su 2006. godine, dvije godine kasnije dobili su još jednog sina - Vincenta. S njih dvoje, Helena redovito prati Zlatanove utakmice.

image

Zlatan i supruga Helena Sege

Cobra Team/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Cobra Team/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Podsjetimo, Helena i Zlatan upoznali su se na vrlo neobičan način kada je on svojim Ferrarijem zapriječio njezin Mercedes, a kako je jednom rekla, ona tada "nije ni obraćala pozornost na njega", piše srpski Kurir.

- Kada sam upoznala Zlatana, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo, nisam trebala nogometaša da me uzdržava. Bila sam neovisna, a on čak nije bio moj tip muškarca - rekla je Helena za Elle. Unatoč tome što je Helena 11 godina starija od Zlatana, njih dvoje važe za jedan od najskladnijih parova na svijetu, a svoju intimu vješto skrivaju od očiju javnosti. S obzirom na to da je Ibra poznat po dobrom provodu, njegovoj supruzi sigurno neće smetati da bude u društvu lijepih žena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:57