SRETNE VIJESTI

Tko je najbogatija Bosanka koja je rodila u 51. godini života: ‘Bogatašice su me gledale kao naručenu mladu!‘

Sanela Diana Jenkins poduzetnica je i zvijezda američkog realityja, a sada je rodila svoje četvrto dijete

Sanela Diana Jenkins

 Instagram/sdjneuro/

Bosanskohercegovačka poduzetnica i zvijezda američkog realitya „The Real Housewives” Sanela Diana Jenkins (50) rodila je četvrto dijete, a sretnu vijest podijelila je s pratiteljima na Instagramu.

„Dobrodošla na svijet, naša slatka djevojčice. Upoznajte Elodie Mae Book. Rođena je 8. kolovoza 2023.”, napisala je Sanela uz fotografije iz bolnice na kojima je s kćerkicom i zaručnikom.

Vijest o očekivanju bebe u američkim medijima proširila se u prosincu prošle godine. Sa svojim zaručnikom Asherom Monroeom ima već kćer Eliyanah (2). Iz prijašnjeg braka s Rogerom Jenkinsom ima sina Innisa i kćer Eneyju.

Sanela se djevojački prezivala Ćatić i živjela je u Bosni i Hercegovini iz koje je pobjegla tijekom opsade Sarajeva. Dio života živjela je u Splitu, a potom u Londonu gdje je upisala studij ekonomije i informatike.

Na fakultetu je upoznala 14 godina starijeg Rogera Jenkinsa za kojeg se udala 1999. Nakon deset godina braka tijekom razvoda je dobila pola njegova imetka u iznosu od 150 milijuna dolara.

„Hoće li mi uzeti polovicu novca? Naravno. Bez nje ne bih imao uspjeh koji imam. Volim Dajanu i divim joj se kao majci, poslovnoj ženi i kao briljantnoj ženi. Nastavili smo dalje i izuzetno smo zadovoljni svime što imamo. Dajana će uvijek biti veoma sretan dio mog života”, rekao je u vrijeme rastave Roger za svjetske medije.

Njezin brat Irnis poginuo je kada je imao samo 21 godinu, a za njega je osnovala zakladu Sanela Diana Jenkins Foundation for Bosnia and Herzegovina. Trenutno se procjenjuje da je njezino bogatstvo vrijedno više od 300 milijuna eura.

„Bogate žene iz Londona uvijek su me gledale kao neku naručenu mladu iz istočne Europe. Shvatila sam, nažalost, družeći se sa ‘social girls‘, ako imaš veliki dijamantni prsten, razgovarat će s tobom, tako da sam nabavila dijamantni prsten. Kupio mi ga je moj dragi suprug kojeg je povrijedilo to kako su me gledali s visine”, rekla je jednom prilikom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 13:21