RADO VIĐENI GLUMCI

Televisa presenta na turski način: Pogledajte vruće fotografije zgodnih Turaka zbog kojih satima rado gledamo TV

Većina turskih ljepotana koje vjerno pratimo u serijama ne srami se ni na društvenim mrežama pokazati rezultate truda u teretani

Turski glumci svojim morskim izdanjima dodatno podižu temperaturu

 Instagram

Otkako se u Hrvatskoj prikazuju turske serije, naša je televizijska publika fascinirana nevjerojatno zgodnim tamošnjim glumcima. Oni su totalno zasjenili standardne holivudske ljepotane, preoteli vrh ljestvice najpoželjnijih muškaraca itekako zgodnim zavodnicima iz meksičkih i svih drugih latinoameričkih telenovela koje mnogi prate i kod nas. Za većinom ovih muškaraca luduju žene diljem svijeta jer turske serije imaju horde poklonika po cijelom globusu.

Sigurno je da se, primjerice, od prve scene u "Sulejmanu Veličanstvenom" u kojoj se pojavio Bali-beg, kojeg je glumio tada 26-godišnji Burak Özçivit, publika počela širiti i na one koji baš nemaju običaj buljiti u mali ekran. Ili malo svježije, recimo kada Kerem Bürsin u seriji "Miriše na ljubav" skine košulju... Ili to učini Can Yaman u seriji "Sanjalica".

Tamnokosi i plavokosi, crnooki i plavooki, tamnije i svjetlije puti, ovi prezgodni, atraktivni Turci imaju između 27 i 45 godina, a većini je zajedničko to što se itekako trude ostati u top-formi. Tako sa zgodnim licima često ide i istrenirano, mišićavo tijelo.

Većina turskih ljepotana koje gledatelji vjerno prate u serijama ne srami se ni na društvenim mrežama pokazati rezultate truda u vježbaonicama. Njihovi fotoizvještaji, posebno objave s godišnjih odmora, uz more i bazene, doista su sjajno ljetno štivo. Zato smo na jednom mjestu prikupili malu galeriju najvrućih ljetnih objava turskih muških zvijezda, fotografija koje pokazuju što rade kada ne snimaju i kako se opuštaju, a one jasno svjedoče zašto su tolike žene zaluđene njima.

Tolgahan Sayışman (40)

Zvijezda serije "Crni biser", oduvijek je u top formi, a otkako je glumio boksača u seriji "Sampiyon" i za tu ulogu se intenzivno pripremao doista izgleda senzacionalno.

image

Tolgahan Sayışman

Instagram
image

Tolgahan Sayışman

Instagram

Şükrü Özyıldız (34)

Visok 190 centimetara, tamnoko i tamnook, ovaj prezgodni glumac izazvao je pravu poplavu komentara kada je nedavno objavio fotografije s odmora. Poručio je da "ljeto počinje". Hrvatskoj publici poznat je po ulozi (dvojice) braće u seriji "Ponovno rođen".

image

Şükrü Özyıldız

Instagram

Ekin Mert Daymaz (31)

Otkako se 2014. godine prvi put pojavio na televiziji, ovaj glumac i model nije prestao redati ulogu za ulogom i stjecati obožavateljice širom svijeta. Uz to što stalno radi na novim projektima studira kineziologiju u Istanbulu. Želi postati trener i stručnjak za fitness.

image

Ekin Mert Daymaz

Instagram

Can Yaman (32)

Jedan od najomiljenijih turskih glumaca u svojoj domovini, ali i u svijetu. Prezgodni Yaman trenutno gradi karijeru u Italiji, radi na nekoliko projekata, a jedan od njih je uloga u remakeu Sandokana, u kojem će imati glavnu naslovnu ulogu. Glumac, inače, ima diplomu pravnog fakulteta i nekoliko godina radio je u struci.

image

Can Yaman

Instagram

Burak Çelik (30)

Glumca kojeg se hrvatski fanovi turskih serija sjećaju iz "Crne ruže", trenutno glumi velikog ratnika u raskošnoj povijesnoj seriji "Osman". Kada se, kao 22-godišnjak pojavio u "Crnoj ruži", plavooki Burak postao je istog trena novi seks-simbol. Bavi se raznim sportovima i u top je formi.

image

Burak Çelik

Instagram

Alp Navruz (32)

On je jedan od najbolje plaćenih turskih glumaca i modela, a kod nas ga je proslavila uloga u seriji "Fazilet i njezine kćeri". Ima diplomu iz turske književnosti i jezika, a od debitiranja na televiziji 2016. godine do danas snimio je sedam serija i jedan film. Danas bira što želi raditi.

image

Alp Navruz

Instagram
image

Alp Navruz

Instagram

Berk Atan (30)

Još jedan poprilično visok turski glumac, sa 189 centimetara visine, ne čudi što ovaj 30-godišnjak dobiva, uz glumu, brojne angažmane kao model za prestižne brendove. Od djetinjstva se bavio sportom, kao i cijela njegova obitelj, a karijeru u nogometu ostavio je zbog glume i modelinga.

image

Berk Atan

Instagram
image

Berk Atan

Instagram

Çağlar Ertuğrul (34)

Plavooki Çağlar osvojio je srca hrvatske publike u seriji "Fazilet i njezine kćeri". Taj 188 centimetara visok glumac vrhunsku kondiciju održava plivanjem i redovitim igranjem košarke. Osim glumačke diplome, on ima i diplomu inženjera strojarstva, a oduševio u seriji o turskoj tajnoj službi "Teskilat" u kojoj trenutno glumi.

image

Çağlar Ertuğrul

Instagram
image

Çağlar Ertuğrul

Instagram

Deniz Can Aktaş (28)

Iza ovog 28-godišnjaka desetak je uspješnih projekata, a najpoznatiji je po ulozi u seriji "Nazovite mog agenta". Prije no što je krenuo u glumačke vode, Aktaş je završio studij brodogradnje i strojarstva u Istanbulu. Glumi i u kazalištu, a posljednje uloga bila je ona Romea u "Romeu i Juliji".

image

Deniz Can Aktaş

Instagram
image

Deniz Can Aktaş

Instagram

Engin Akyürek (40)

Mnogima u Hrvatskoj najdraži turski glumac, a u domovini obožavan. Glumio je u nekim od najgledanijih turskih projekata poput "Ambasadorove kćeri" i "Izgubljene časti". Ima dosta strog režim vježbanja, a to se vidi i po top formi. Diplomirao je povijest, piše knjige, a sve više se bavi mišlju da sam režira i piše scenarije za serije.

image

Engin Akyurek

Instagram
image

Engin Akyurek

Instagram

Furkan Andıç (32)

Naši gledatelji ovog se mladog glumca sjećaju iz vremena početaka njegove karijere kada je u seriji "Anđeli" glumio jednu od glavnih uloga. Andıç jako često radi kao model pa nije čudno da održava vrhunsku formu. Bavi se raznim sportovima, redovito radi u teretani, ali i vježba jogu.

image

Furkan Andıç

Instagram
image

Furkan Andıç

Instagram

İbrahim Çelikkol (40)

Ljubitelj svih sportova, od veslanja do skijanja, 40-godišnji glumac u vrhunskoj je formi. U Hrvatskoj je poznat po ulogama u serijama "Iffet" i "Milost". Çelikkol svoje mišiće, ali i intenzivan i naporan rad na njima redovito pokazuje na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati ga 2,3 milijuna ljudi.

image

İbrahim Çelikkol

Instagram
image

İbrahim Çelikkol

Instagram

Kerem Bürsin (35)

Trenutno najveća turska zvijezda izvan domovine. Mišićavi, plavokosi i svjetlooki glumac, zvijezda ljetnog hita "Miriše na ljubav", bavi se raznim sportovima, a to se itekako vidi. Vježba svaki dan, ima razrađen program rada u teretani i vani, te poseban režim prehrane.

image

Kerem Bürsin

Instagram
image

Kerem Bürsin

Instagram

Serkan Çayoğlu (35)

Ovaj glumac neodoljiva osmijeha i neodoljivih mišića kod nas je poznat pasioniranim gledateljima turskih serija poput "Prstena". Rođen je u Njemačkoj gdje je i završio studij ekonomije. No, godinama je radio kao model, nastupio u nekoliko spotova, a zatim se odlučio potpuno posvetiti glumi.

image

Serkan Çayoğlu

Instagram
image

Serkan Çayoğlu

Instagram

Yiğit Kirazcı (38)

Ovog šarmantnog glumca, ljubigtelja vodenih sportova i opuštanja uz glazbu, hrvatski gledatelji upoznali su prije nekoliko godina u ulozi Merta u seriji "Rat ruža". Na naše male ekrane vratio se sada u velikom hitu "Prevara". Završio je studij marketinga, no shvativši da to nije za njega upisao je tečaj glume i u 30. odigrao prvu ulogu.

image

Yiğit Kirazcı

Instagram
image

Yiğit Kirazcı

Instagram
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 17:04