KRENULA JE DALJE

Taylor Swift ima novog dečka? Šire se glasine o romansi s poznatim sportašem, družili su se u tajnosti

Povezali su se nakon što je on navodno pokušao dati Swift svoj broj telefona na jednom od njezinih nedavnih koncerata

Taylor Swift na MTV Video Music Awards 2023.

 Angela Weiss/Afp

Taylor Swift i NFL zvijezda Travis Kelce navodno se viđaju već nekoliko tjedana, prenosi Page Six.

Poznata pjevačica i član Kansas City Chiefsa navodno su se povezali nakon što je Kelce pokušao dati Swift svoj broj telefona na jednom od njezinih nedavnih koncerata u sklopu vrlo uspješne turneje ‘Eras Tour‘.

image

Travis Kelce

Norm Hall/Getty Images/Profimedia/Norm Hall/getty Images/profimedia

- Taylor i Travis tiho su se družili - rekao je insajder za medije, istaknuvši da su se upoznali "prije nekoliko tjedana u New Yorku". Iako se nijedna od zvijezda nije izravno pozabavila glasinama o romansi, Kelce je u epizodi podcasta ‘New Heights‘ potvrdio da je nedavno bio u New Yorku. Kad ga je brat Jason Kelce pitao što je radio tijekom svog slobodnog tjedna, naglo je postao vrlo stidljiv.

image

Taylor Swift na MTV Video Music Awards 2023.

Angela Weiss/Afp

- Što sam radio... - razmišljao je Travis i dodao da se "ne može sjetiti".

Ipak, kada ga je stariji brat "pritisnuo", Travis je priznao da je "otišao u New York".

- Mislim da sam bio u New Yorku - dodao je prije nego što je brzo promijenio temu.

Kasnije u epizodi, braća su raspravljala o Travisovim brkovima, a Jason je upitao je li "saznao što Taylor Swift misli" o njegovom novom izgledu.

- Hm, da, nećemo spominjati Taylor Swift u ovoj epizodi - kroz smijeh je odgovorio Travis, koji je postao primjetno zbunjen. Doduše, dodao je da "mu nešto govori da će joj se svidjeti".

image

Taylor Swift tijekom koncerta

The Kansas City Star/Newscom/Profimedia/The Kansas City Star/newscom/profimedia

Inače, prije nešto više od mjesec dana dvostruki je prvak Super Bowla otkrio da je planirao dati Swift "narukvicu prijateljstva" sa svojim brojem prije njezina nastupa u Kansas Cityju.

- Bio sam razočaran što ona ne govori prije ili poslije svojih nastupa jer mora čuvati svoj glas za sve 44 pjesme koje pjeva - rekao je 33-godišnjak u podcastu.

image

Travis Kelce

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Mediapunch/backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Dakle, bio sam malo ljutit što joj nisam uspio predati jednu od narukvica koje sam napravio za nju - dodao je nogometaš. Nadalje, objasnio je da je razmjena narukvica prijateljstva velika stvar među Swiftiesima, obožavateljima Taylor Swift, odakle je crpio inspiraciju.

Podsjetimo, prije ove romanse sa zvijezdom NFL-a, Swift je bila povezivana s Mattyjem Healyjem iz benda 1975, a njihovoj je vezi prethodio dugogodišnji odnos s Joeom Alwynom. Što se tiče zvijezde NFL-a, također je nedavno izašao iz dugogodišnje veze s manekenkom Kaylom Nicole, s kojom je hodao pet godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 18:29