UHVAĆENA!

Svi pričaju o poslovima Huntera Bidena, a njegova supruga uživa na plaži s dvojicom frajera!

Supruga američkog odvjetnika i sina američkog predsjednika Huntera Bidena uživala je u opuštenom danu na plaži

Melissa Cohen uživala je u društvu dvojice muških prijatelja na plaži

 Profimedia

Supruga američkog odvjetnika i sina američkog predsjednika Huntera Bidena, Melissa Cohen, ovih je dana odlučila živjeti život punim plućima. Južnoafrička aktivistica (35) viđena je kako uživa na brazilskoj plaži s prijateljima, a pritom je pokazala svoju atraktivnu figuru u crvenom bikiniju.

Čini se da se jako dobro zabavljala jer je viđena kako se s dvojicom prijatelja prska u oceanu. Na valovima zabave i mnoštva smijeha uživala je u pijesku i kupanju, a počastila se i svježim kokosovim sokom dok su se svi zajedno izležavali na plaži.

image

Melissa Cohen s prijateljima na plaži

Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Cohen i njezini prijatelji također su fotografirani u prisutstvu agenata tajne službe dok su vukli kovčege niz ulicu Rio de Janeira. Melissa Cohen prošlog je tjedna posjetila zakladu Orphaned Starfish za LGBTQ+ zajednicu, siročad, domorodačku djecu i žrtve trgovanja ljudima i zlostavljanja.

image

Melissa Cohen

Desi/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Sin Joea Bidena našao se u središtu skandala zbog istrage zbog poreza. Njegovi poslovni angažmani u Ukrajini i Kini u vrijeme kada je njegov otac bio potpredsjednik države u administraciji Baracka Obame našli su se u središtu pozornosti. Analiziralo se jesu li Biden i suradnici prekršili zakone o porezima i pranju novca poslujući sa stranim državama, prvenstveno Kinom.

Biden je nedavno progovorio i o svojoj borbi s ovisnošću o drogama i alkoholu te se u svojim memoarima prisjeća kako je crack kupio od ovisnika i beskućnika koji se kasnije preselio k njemu.

Biden i Cohen vjenčali su se na tajnoj lokaciji 2019. godine, samo nekoliko dana nakon što su se upoznali. U ožujku 2020. dobili su sina Beaua, koji je dobio ime po Bidenovu preminulom bratu. Par uživa u mirnom životu sa svojim dvogodišnjakom u Kaliforniji, a predsjednikov sin ima i tri kćeri - Naomi, Finnegan i Maisy - s bivšom suprugom Kathleen Buhle, kao i kćer Navy Joan s bivšom djevojkom Lunde Roberts.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 01:47