BURAN ŽIVOT

Svi bruje o razlozima šokantnog kraha braka Kevina Costnera: ‘Preklinjala ga je da to ne radi...‘

‘Odigrao sam dvije uloge u životu, jednu za koju sam plaćen i to je uloga glumca. Druga uloga je biti otac...‘

Christine Baumgartner i Kevin Costner

 Axelle Woussen/Bauer Griffin/Profimedia/Axelle Woussen/bauer Griffin/profimedia

Vijest o razvodu holivudskog velikana Kevina Costnera i njegove dugogodišnje supruge Christine Baumgartner potresla je društvene mreže i tabloide diljem svijeta.

Unatoč 18 dugih godina u braku, razvod je bio neizbježan, i to zbog "nepomirljivih razlika‘‘, a vrijedi podsjetiti da ona nije Costnerova prva supruga. Iako su se upoznali još osamdesetih godina, trebalo je nekoliko godina prije nego što je njihov odnos prerastao u nešto više.

Glumac je prethodno bio u braku s Cindy Silva od 1978. do 1994., a dobili su kćer Lily (rođenu u kolovozu 1986.), kćer Annie (rođenu u travnju 1984.) i sina Joea (rođenog u siječnju 1988.).

image

Kevin Costner i najstarija kći Lilly

-/The Photo One/Profimedia

- Bila je lijepa, bila je slatka, bila je pametnija od mene - rekao je Costner o svojoj prvoj supruzi za People 1989. godine.

- Ona je predstavljala sve o ženama što mi se sviđa - dodao je.

Rečeno je da su i Costner i Silva uložili značajne napore da održe vezu, a čak su i radili zajedno na setu "Plesa s vukovima". Glasine o njegovoj nevjeri počele su kružiti nedugo nakon što je Kevin snimio film "Robin Hood: Princ lopova" 1990. godine. On i njegova supruga najavili su razvod 1994., objavivši da su "prijateljski riješili pitanja koja se tiču djece i financija". E! News tvrdi da je razvod bio posebno skup za Costnera, s obzirom na to da je Silva navodno dobila oko 80 milijuna dolara.

image

Kevin Costner, supruga Christine Baumgartner i djeca Grace Avery, Hayes Logan i Cayden Wyatt, 2015.

Tony Michaels/roth Stock/Capital Pictures/Profimedia

Godinama poslije razvoda pričao je kako se pristup njegovom ljubavnom životu promijenio nakon razvoda, objašnjava US Magazine.

- Bio sam uznemiren. Nitko ne želi da njegov brak završi. Ljude koje najviše volite, svoju djecu, viđat ćete upola manje... Veliki gubitak - istaknuo je Costner.

Nakon raspada njegova prvog braka, glumac poznat po brojnim kino hitovima poput "Tjelohranitelja", hodao je s Bridget Rooney od 1995. do 1998., a Rooney je tijekom njihova braka, točnije 1996. godine, rodila sina Liama.

Iako je Liama ​​navodno priznao tek nakon što je Rooney inzistirala na testu očinstva, Costner je kasnije počeo viđati Liama "povremeno, ali ne redovito", kako tvrdi jedan od izvora za časopis People. Rooney se 2005. udala za milijardera Williama Kocha, brata Davida i Charlesa Kocha.

image

Christine Baumgartner i Kevin Costner

Colin Max/abaca/Abaca Press/Profimedia

Tek 1999. su se Costner i Baumgartner ponovno susreli i službeno započeli vezu. Nakon četiri godine zajedno, par je nakratko ponovno prekinuo.

- Strah me sprečavao da se oženim s Christine. Ona je željela dijete, ali ja sam se bojao da ne mogu biti dobar otac. Probudio sam se i pomislio: ‘Hoću li izgubiti lijepu ženu koja je spremna biti uz mene do mog posljednjeg daha jer se bojim reći "da" djetetu?‘ To je sve što je trebalo. Ponekad naučiš da će ti ono čega se najviše bojiš spasiti život - objasnio je Costner za Closer.

Costner i Baumgartner vjenčali su se 2014. i dobili troje djece, a redatelj je priznao da ga je "obitelj natjerala da više cijeni svoj život".

- Filmovi su magija. Možete glumiti heroje u filmovima, ali postoji trenutak u kojem ste samo otac - rekao je 2014. godine.

- Odigrao sam dvije uloge u životu, jednu za koju sam plaćen i to je uloga glumca. Druga uloga je biti otac, a za to ću biti nagrađivan cijeli život - ispričao je.

Ova 68-godišnji dobitnik Zlatnog globusa Paradeu je u svibnju 2012. godine otkrio što smatra tajnom uspješne veze.

- Ako ste spremni nekome reći da ga volite, jeste li također spremni reći da vam je žao? Morate - pojednostavio je slavni glumac.

Doduše, svemu dolazi kraj, pa tako i ovom braku za koji je US Weekly potvrdio da je Baumgartner podnijela zahtjev za razvod od glumca nakon 18 godina braka. Prema TMZ-u, kao razlog njihova razlaza navela je "nepomirljive razlike".

O razlozima bračnog kraha još se samo šuška, ali u javnost je procurila teorija da je Baumgartner bila očajna zbog činjenice da Costner zbog snimanja popularne serije Yellowstone stalno izbiva od kuće. Tražila je od njega da prestane snimati i posveti se obitelji, a umjesto toga, Costner se odlučio na snimanje Horizonta, western serije koja se sastoji od četiri odvojena filma koji će biti objavljeni u razmaku od tri mjeseca. Svaki film traje skoro tri sata.

Da stvar bude poraznija, čini se da je u međuvremenu pala odluka da se snima i šesta sezona Yellowstonea. Očito je to bila kap koja je prelila čašu njegove supruge...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. ožujak 2024 19:10