SUPER BOWL

Sve su glasnija šuškanja uoči spektakla u Las Vegasu: Slavni pjevač pridružit će se Usheru na poluvremenu?

Nagađa se da će Ludacris, Lil Jon i Alicia Keys iznenaditi obožavatelje, iako nitko od njih nije potvrdio sudjelovanje

Justin Bieber u Las Vegasu

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Justin Bieber stigao je u Las Vegas uoči ovogodišnjeg Super Bowla, prenosi Page Six. Stigao je s Kim Kardashian, Khloé Kardashian i Kendall Jenner, najboljom prijateljicom svoje supruge Hailey.

image

Justin Bieber

The Hollywood Curtain/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/The Hollywood Curtain/backgrid/backgrid Usa/profimedia
image

Stigle i Kardashianke

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevač je posljednjih godina uzeo pauzu od pozornice, ali je iznenadio obožavatelje 1. veljače kada je otpjevao pregršt svojih hitova u Drakeovom klubu u Torontu nazvanom History. A sada možemo očekivati da će Bieber nastupati u poluvremenu Super Bowla na poziv Ushera, koji je u rujnu 2023. najavljen kao izvođač na ovom sportskom događanju.

"Definitivno sam prošao kroz mnogo ideja o tome s kim bih želio da sa mnom podijeli ovaj trenutak i osjećam da ljudi koji će to podijeliti zaslužuju isto toliko priznanja za ono što rade u svojim karijerama – bilo da smo surađivali ili su imali svoje značajne trenutke", kazao je Usher novinarima nagovještavajući da bi moglo biti više od jednog posebnog gosta.

image

Usher

Pa/Pa Images/Profimedia/Pa/pa Images/profimedia

Osim s Bieberom, Usher je surađivao i s Lil Wayneom, Jeezyjem, will.i.amom, Lil Jonom, Ludacrisom, Nicki Minaj, Jay-Z-jem, Alicom Keys i mnogim drugim umjetnicima tijekom svoje desetljeće duge karijere. Nagađa se da možemo očekivati da će Ludacris, Lil Jon i Alicia Keys iznenaditi obožavatelje, iako nitko od glazbenika nije potvrdio svoje sudjelovanje.

"Jedva čekam svijetu donijeti show drugačiji od svega što su prije vidjeli", kazao je Usher za kojeg se spekulira da će uključiti pole dance plesačice te plesačice na koturaljkama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 18:16