REALITY FARSA

Sve je samo bila predstava za javnost? Bivši partneri slavnog para: ‘Ma dajte, molim vas, svi smo znali da je trudna‘

Reality zvijezda Kourtney Kardashian otkrila je vijest o trudnoći dok je njezin suprug nastupao na pozornici

Travis i Kourtney na brodu

 Screenshot/Instagram/

Scottu Disick je saznao za trudnoću bivše partnerice Kourtney Kardashian prije nego što je to obznanila svijetu na koncertu svog supruga Travisa Barkera, odnosno, njegova benda Blink 182, ekskluzivno otkriva DailyMail.com.

Reality zvijezda Kourtney otkrila je vijest dok je njezin suprug nastupao na pozornici stadiona BMO u Los Angelesu držeći natpis na kojem je pisalo "Travis, trudna sam".

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Popularni 47-godišnji bubnjar pretvarao se da ne zna da će ponovno postati otac skočivši u VIP prostor kako bi javno zagrlio Kardashian kojoj je trudnički trbušćić već počeo rasti. No, nedugo nakon toga, bivša supruga Travisa Barkera, Shanna Moakler, potvrdila je da je znala za trudnoću "tjednima", a izvor blizak Kourtneyinom bivšem, Scottu Disicku, sada je ekskluzivno rekao za Daily Mail da je i on znao za trudnoću već ranije.

Podsjetimo, 40-godišnji Disick je bio u vezi sa 44-godišnjom Kourtney od 2005. do 2015. i zajedno imaju troje djece, Masona (13), Penelope (10) i osmogodišnjeg Reigna.

image

Kourtney Kardashian i Scott Disick

Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia/Akm Images/Backgrid Usa/Profimedia

Izvor blizak njemu rekao je za Daily Mail da je Scott znao da je Kourtney trudna, a saznao je "preko njezine obitelji koja nije željela da ga vijest zatekne nespremnog".

- Scott je prebolio Kourtney i osjeća se kao da je više ni ne poznaje. Nema mnogo njezinih starih prijatelja jer ih je potpuno odbacila... Kao da je uzela novi identitet, i to je u redu, može biti Morticia Adams ako to želi - rekao je izvor i nastavio da je Scotta potresao Kourtneyin post za Dan očeva.

- Spomenuti Travisa i svog tatu, ali izostaviti oca vlastite djece je totalno nepravedno. Ona zna kakav je on nevjerojatan otac njihovoj djeci i mogla je biti pristojnija. Nije dobio SMS, telefonski poziv, ništa.

Drugi je izvor potvrdio za Daily Mail da je "Scott znao da je Kourtney trudna prije nego što je to javno objavila". No, bilo kako bilo, Disick i dalje ponavlja da je "ono što su imali uistinu gotovo".

- Doduše, Scott zna da je prošlo nekoliko godina otkako su prekinuli i da su oboje izlazili s drugima i uglavnom nastavili dalje, ali će zauvijek ostati povezani zbog svoje djece. Također, on ponekad romantizira da će jednoga dana ponovno biti zajedno - objasnio je izvor te dodao da ga je spomenuta Kourtneyjina objava za Dan očeva također "izbacila iz takta".

image

Shanna Moakler

Instagram/Shanna Moakler

Travisova bivša supruga Shanna, koja je bila u braku s Travisom od 2004. do 2008. i s njim ima 19-godišnjeg Landona i 17-godišnju Alabamu, također je tvrdila da je znala za trudnoću "tjednima unaprijed, unatoč iznenađujućoj prirodi Kourtneyine obavijesti".

Kada ju je obožavatelj na Twitteru upitao što misli o djetetu, Shanna je rekla da je jako uzbuđena zbog njih.

- Nadam se da će imati sjajno iskustvo donoseći novi život na svijet. Znam za to tjednima. Ovo mi nije nova vijest - dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 23:53