NEVOLJE U RAJU?

Šuška se da im brak propada: Britney pobjegla na Havaje, a njezin muž šeta bez vjenčanog prstena

Pjevačica se za Sama Asgharija udala u lipnju 2022. nakon pet godina veze

Britney Spears

 Valerie Macon/Afp/Profimedia/

Pjevačica Britney Spears (41) viđena je kako izlazi iz automobila prije nego što se ukrcala u privatni avion u Los Angelesu, no ono što je mnogima zapelo za oko bilo je to što nije imala vjenčani prsten na ruci.

Trenutno se sa svojim dugogodišnjim menadžerom Cadeom Hudsonom odmara na Havajima, čime se pohvalila na društvenim mrežama.

Britney i Sam Asghari (28) vjenčali su se u lipnju 2022. nakon pet godina veze. Samo nekoliko dana nakon što je pjevačica otputovala na Havaje, Asghari je također viđen bez prstena u blizini njihove kuće.

Mnogi sada sumnjaju da je pobjegla iz Los Angelesa zbog nagađanja da se par suočava s problemima.

image

Britney Spears i Sam Asghari

/Xavier Collin/image Press Agency/splashnews.com/splash/profimedia

Ono što je najviše zabrinulo obožavatelje bila je njezina objava koju je podijelila putem Instagrama početkom ožujka.

- Meksiko, prije nego što sam se udala, bila sam tako sretna tamo!, napisala je Britney uz video nje i supruga kako se zabavljaju na plaži.

- Znači, sada nisi sretna?, komentirala je jedna korisnica Instagrama.

Na vjenčanje para došlo je mnogo slavnih osoba s A liste, poput Madonne, Paris Hilton i Drew Barrymore. Njezini roditelji, Jamie i Lynne Spears navodno nisu bili pozvani.

Pjevačica je prethodno bila u braku s plesačem Kevinom Federlineom od 2004. do 2007. s kojima ima sinove Jaydena (16) i Seana Prestona (17). Britney je već nekoliko godina u zategnutom odnosu s djecom. Za Jasona Alexandera bila je udana vrlo kratko 2004.

Obožavatelji su već nekoliko mjeseci zabrinuti za nju te sumnjaju da nije psihički stabilna, a pogotovo nakon što je imala “manični slom” dok je večerala u jednom restoranu s Asgharijem.

TMZ je tada tvrdio da je Britney, koja pati od bipolarnog poremećaja, doživjela slom kada je shvatila da je određeni gosti restorana snimaju. Asghari je tada izletio iz restorana nakon što je ona počela vikati na ljude i govoriti besmislice, skrivajući lice iza jelovnika. Ubrzo nakon toga, njezini fanovi izveli su intervenciju zbog straha da bi Britney mogla umrijeti, međutim, ona je to putem Instagrama sve demantirala.

- Ovoga tjedna je u vijestima pisalo da sam skoro umrla i da imam menadžera i doktore! Nemam menadžerski tim niti ću ikada više u životu imati! Nemam doktore! Uzimam Prozac za depresiju i to je sve. Ja sam vrlo dosadna osoba, podijelila je tada sa svojim pratiteljima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:23