SHARON OSBOURNE

Supruga otkrila da je Ozzy Osbourne dobio koronu: ‘Jako sam zabrinuta, ostala mu je još jedna operacija‘

Sharon Osbourne govori kako su posljednje dvije godine borili i trudili napraviti sve samo da Ozzy ne oboli od virusa

Ozzy i Sharon Osbourne

 Mark Ralston/AFP

Usred niza ozbiljnih zdravstvenih problema glazbenoj legendi Ozzyju Osbourneu (73) dijagnosticiran je covid-19, a njegovu suprugu Sharon (69) to je dotuklo. Vijest o zarazi dolazi samo dan nakon što je Sharon rekla Piersu Morganu tijekom intervjua u emisiji "Uncensored" da Ozzy umire od želje da se vrati kući.

- Dobro mu ide. Šalje ti svoju ljubav. Ostala mu je još jedna operacija, a onda će umirati od želje za povratkom doma, rekla je tada Sharon.

Sharon Osbourne govori kako su posljednje dvije godine borili i trudili učiniti sve samo da Ozzy ne oboli od virusa.

- Razgovarala sam s njim i on je dobro. Trenutno sam jako zabrinuta za Ozzyja, rekla je Sharon u četvrtak u svojoj novoj emisiji The Talk UK. Dodala je i kako će prva stvar koju će učiniti, kada bude mogla biti sa suprugom, zagrliti ga i poljubiti s otprilike tri zaštitne maske na licu. Spomenula je i kako joj već nedostaje njezina nova emisija te da će se u nju vratiti sljedeći tjedan. Čim njezin suprug bude bolje.

Zdravstvene bitke sve jače

U siječnju 2020. Ozzyju je dijagnosticirana Parkinsonova bolest. Također ima problema s pokretnošću nakon nedavne operacije leđa i vrata. Međutim, njegove zdravstvene bitke posljednjih su godina još više jačale, jer se borio s gripom, upalom pluća, po život opasnom stafilokoknom infekcijom u palcu i padom.

Snima se film o njihovoj ljubavi

Nedavno je otkriveno da će Ozzy i Sharon, koji su se vjenčali u srpnju 1982., biti tema novog biografskog filma koji će pratiti njihovu desetljećima dugu ljubavnu priču.

- Naša veza je ponekad bila divlja, luda i opasna, ali naša je ljubav ta koja nas je držala zajedno, komentirala je Sharon na film.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 04:24