AYDA, SRETNICE...

Supruga objavila golišave fotografije Robbieja Wiliamsa iz spavaće sobe: ‘Pitam se s kim je razgovarao‘

Pratitelji su na njezine objave reagirali pravim hvalospjevima na račun njezina supruga i njihova braka koji traje 11 godina

Robbie Williams i Ayda Field Williams

 Olivier Borde/Bestimage/Profimedia

Ayda Field (43), supruga Robbieja Williamsa (48), oduševila je obožavatelje i pratitelje kada je na društvenim mrežama podijelila fotografiju na kojoj on gol spava "nakon dugog dana na poslu". Objavila je i kratki video za koji je kao glazbenu podlogu izabrala pjesmu "9 to 5" Dolly Parton. Robbie spava snom pravednika, s maskom na očima dok mu plahta strateški prekriva intimne dijelove tijela.

Field, inače sutkinja u britanskoj verziji "Supertalenta", je napisala: "Rob je jučer cijeli dan imao intervjue. Ovo je on u dubokom snu jutros. Mislim da je i u snu bio još na intervjuima i pitam se s kim je razgovarao."

Dodala je kako je od supruga, koji se u međuvremenu probudio, dobila blagoslov da objavi fotografiju i video.

- Hvala vam što ste podijelili ovu sliku svog supruga. On je divan čovjek i sretni ste što ste se našli! Hvala što ste me danas nasmijali - napisao je jedan njezin pratitelj.

Drugi je Williamsu posvetio pravi hvalospijev.

- Bog ga blagoslovio zauvijek i zauvijek. On je prekrasno ljudsko biće, suprug i tata pun ljubavi i brige, i posljednje, ali ne i najmanje važno, jedan od najvećih pjevača/tekstopisaca/zabavljača koje je ovaj planet ikada vidio i ikada će vidjeti. On je taj. - napisao je obožavatelj.

Bilo je i duhovitih primjedbi poput one "...uz njega se budiš svako jutro. Ti se prava sretnica, Ayda!".

image

Ayda i Robbie u svojem domu

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Ayda Field i Robbie Williams vjenčali su se 2010. godine i imaju četvero djece. Vrlo su otvoreni kada govore o svojem odnosu koji je imao uspone i padove, ponajviše zbog pritiska slave.

Robbie je, inače, prošlog tjedna otkrio da više ne žudi za seksom sa strancima nakon što je pronašao ljubav sa svojom ženom, a to mu je pomoglo da se odmakne od vremena "seksa, droge i rockn‘ rolla"

Ona mu, rekao je, "daje sve što poželi".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 13:11