VIŠE NEMA ŠTO IZGUBITI

Što će sve u knjizi otkriti Amber Heard: ‘Deppovi odvjetnici jedva čekaju, odmah će je tužiti!‘

Heard je u dugovima i smatra da joj je karijera završila, pa već pregovara o miljunskom honoraru za pisanje knjige o Deppu

Amber Heard

 Michael Reynolds/Afp/Profimedia/

Amber Heard trenutno je u pregovorima da napiše knjigu o svemu što joj se dogodilo u braku, kako bi povećala svoj prihod nakon što je izgubila sudsku parnicu protiv bivšega supruga, Johnnyja Deppa, pišu mediji u svijetu.

image

Johnny Depp i Amber Heard

Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia/Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia

Izvor blizak glumici tvrdi da je 36-godišnja Heard 'švorc' te da 'nije u poziciji da odbije novac', a kako svoju karijeru u Hollywoodu smatra gotovom više nema što izgubiti.

Podsjetimo, Heard je preko svoje odvjetnice priznala da si ne može priuštiti 8.3 milijuna dolara odštete dodijeljene 59-godišnjem Deppu u sudskom procesu desetljeća koji su milijuni ljudi diljem planete pratili uživo.

- Amber svoju karijeru u Hollywoodu smatra završenom. Već je u razgovorima u vezi knjige i vrlo je uzbuđena zbog nje. U ovom trenutku nema što izgubiti i želi sve ispričati, govori insajder za OK! Magazin.

Glumica je tijekom svog prvog javnog intervjua nakon što je izgubila na sudu tvrdila da ju je bilo strah ispričati svoju stranu priče u kojoj je optužila Deppa da ju je 'fizički i seksualno zlostavljao' tijekom njihova skandaloznog braka.

Za Dateline je rekla kako je ranjena 'mržnjom i ljutnjom' koja je usmjerena na nju, ali da nije požalila što je slučaj iznijela na sud unatoč gubitku i negativnom publicitetu.

- Znam da je najstrašnija stvar za nekoga tko govori o seksualnom nasilju ne vjerovati mu, nazvati ga lažljivcem i biti ponižen, rekla je glumica.

Glumičin riskantan potez komentirao je i Dror Bikel, njujorški brakorazvodni odvjetnik i autor bestselera o razvodima bogatih i slavnih.

- Depp i njegovi odvjetnici čitat će sve što će ona navesti, rekao je za OK! Magazin.

- Ako prijeđe granicu, što je vjerojatno, nema sumnje da će dobiti još jednu tužbu za klevetu i završiti odmah na sudu, nadodaje odvjetnik.

Također bi se mogla suočiti s još jednom negativnom reakcijom javnosti koja ju je ponovno napala nakon intervjua za Dateline.

image

Johnny Depp

Jim Watson/Afp/Profimedia/Jim Watson/Afp/Profimedia

Hoće li slavni glumac doista i provesti sudsku odluku i zatražiti od bivše supruge da plati visoku svotu u cijelosti još uvijek ostaje nejasno.

Njegovi odvjetnici dali su naslutiti da neće jer "već je postigao što je htio", a to je da spere ljagu sa svoga imena nakon što ga je Heard optužila da je zlostavljač u tekstu objavljenom u Washington Postu 2016. godine.

image

Amber Heard

Michael Reynolds/Afp/Profimedia/

Heard je među ostalim proglasila Deppa 'lažljivcem' te ponovila svoje tvrdnje da ju je tukao tijekom njihova burnoga braka.

Korisnici Twittera bili su izrazito bijesni na glumicu nakon što je dala intervju u kojem je raspravljala o 'nepravednoj' presudi u svom suđenju na klevetu protiv Deppa nazvavši intervju 'bolnim za gledanje' tvrdeći 'da im je dosta njenih laži'.

'A Oscar ide...', 'Treba joj stručna pomoć', 'Kako tužno ljudsko biće', bili su neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:00