LJUTE SUPARNICE

Što će sada reći Rita Ora: Dua Lipa izašla s njenim bivšim dečkom, nisu skidali ruke jedno s drugoga

Romain Gavras redatelj je koji je bio u vezi s Ritom Orom, a sada se po prvi put u javnosti pojavio s njenom suparnicom Lipom

Režiser Romain Gavras i pjevačica Dua Lipa

 Patricia De Melo Moreira/Afp

Pjevačica Dua Lipa (27) potvrdila je još u ožujku vezu s bivšim dečkom Rite Ore, Romainom Gavrasom (41), filmskim režiserom. Par se zajedno u javnosti prvi puta pojavio sinoć na crvenom tepihu 76. godišnjeg filmskog festivala u Cannesu. Izmjenjivali su nježnosti na crvenom tepihu projekcije filma „Omar La Fraise” (The King Of Algiers).

Dua Lipa oduševila je elegantnom haljinom Celine francuskog dizajnera Hedi Slimane s nekoliko proreza s prednje strane, prekriženim naramenicama na leđima i visokim prorezom na nozi. Crnu kosu podigla je u elegantnu punđu dok su joj šiške padale na lice, a odabrala je svečanu šminku s nude ružem. Izgled je upotpunila s parom visećih naušnica.

image

Rita Ora

-/Instar Images/Profimedia/-/instar Images/profimedia

Romain je izgledao veoma profinjeno u svom klasičnom crnom odijelu i svu svoju pažnju posvetio je djevojci, primjetili su fotoreporteri. Držali su se za ruke kada su stigli na premijeru, a za vrijeme fotografiranja Romain je nježno stavio ruku na struk svoje partnerice.

image

Romain Gavras i Dua Lipa pozirali pokazujući svoju ljubav

Loic Venance/Afp

-Dua i Romain upoznavali su se nekoliko mjeseci izvan očiju javnosti. Uživali su provoditi vrijeme skupa. Upoznali su se u uskim krugovima u blagdanskom razdoblju i imaju puno toga zajedničkog, rekao je izvor blizak paru u ožujku za The Sun.

-Dua shvaća koliko je važno pronaći partnera koji razumije njezin posao. Osjeća se da je Romain u potpunosti razumije. Oboje su stvarno kreativni ljudi, nastavio je izvor o vezi para.

Prije ovog debitantskog pojavljivanja u javnosti, par je bio primijećen kako napuštaju afterparty BAFTA nagrada u Londonu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. ožujak 2024 14:34