SPIN-OFF HIT SERIJE

Stiže serija ‘Kako sam upoznala vašeg oca‘, poznato je i ime glavne glumice

Serija je zamišljena tako da majka Sophie priča svom sinu kako je upoznala njegovog oca, a radnja počinje 2021. godine
Kako sam upoznao vašu majku
 Press

Serija 'Kako sam upoznao vašu majku' ('How I Met Your Mother') uskoro će dobiti nastavak pod nazivom 'Kako sam upoznala vašeg oca' ('How I Met Your Father') prenosi Variety. Novu seriju producira Hulu, a američki mediji pišu kako će glavnu ulogu majke Sophie igrati Hilary Duff. Serija je zamišljena tako da Sophie priča svom sinu kako je upoznala njegovog oca. Radnja počinje 2021. godine, a prve scene će prikazati kako Sophie s prijateljima razgovara o tome kako se zaljubiti i pronaći idealnog partnera u vremenu u kojem se za upoznavanje koriste aplikacije poput Tindera.

- Jedva čekam postati Sophie. Velika sam obožavateljica ovog serijala i drago mi je što mi je ukazano povjerenja da sudjelujem u snimanju nastavka. Malo sam nervozna zbog ove uloge jer znam da se od mene mnogo očekuje, ali nastojat ću opravdati očekivanja - kaže Hilary Duff, koja je i jedna od producentica nove serije.

image
Hilary Duff
Valerie Macon

Podsjetimo, serijal 'How I Met Your Mother' emitiran je od 2005. do 2014. godine. Originalnu postavu činili su Josh Radnor, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Jason Segel i Alyson Hannigan. Još prije šest godina počelo se pričati kako će se serija nastaviti pričom iz ženskog ugla, a kao glavna glumica tada se spominjale Greta Gerwig.

Variety piše da su pripreme za seriju pri kraju. Snimanje uskoro kreće, a tada će se doznati i kome je povjerena uloga oca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 00:05