DIO SVJETSKE TURNEJE

Sting stiže u Hrvatsku: Otvorena dodatna mjesta u Areni Zagreb za veliki koncert

Sting će u Areni ove jeseni izvesti svoje najomiljenije pjesme, napisane tijekom karijere ovog 17-ostrukog dobitnika nagrade Grammy

Sting 

 Guillaume Souvant/AFP

U sklopu svjetske turneje "My Songs", Sting će održati koncert u Areni Zagreb 31. listopada, a nakon što su nedavno rasprodane sve do sada puštene ulaznice za tribine, zbog velikog interesa organizatori su otvorili nove sektore sjedenja na tribinama, izvijestio je Charm Music.

Tako je od sada moguće kupiti i ulaznice u kategoriji Tribina gore 1, po cijeni od 390 kuna, te Tribina gore 2, po cijeni od 320 kuna, stoji u najavi.

Sting će u Areni ove jeseni izvesti svoje najomiljenije pjesme, napisane tijekom karijere ovog 17-ostrukog dobitnika nagrade Grammy, kako s grupom The Police, tako i kao solo izvođač.

Pozdravljen kao "majstorska izvedba od početka do kraja", ovaj će koncert obožavatelje odvesti "na glazbeno putovanje kroz vrijeme" s hitovima poput "Fields of Gold", "Shape of my Heart", "Roxanne" i "Demolition Man", a set lista uključuje i pjesme "Englishman In New York", "Every Breath You Take", "Message In A Bottle" i mnoge druge Stingove hitove.

Sting je krajem prošle godine objavio hvaljeni album The Bridge koji predstavlja različite faze i stilove iz njegove karijere bez premca i crpi inspiraciju iz žanrova kao što su rock n‘ roll, jazz, klasična glazbu i folk. Napisan i snimljen u godini globalne pandemije, nova zbirka pjesama otkriva Stingova razmišljanja o osobnom gubitku, razdvojenosti, lockdownu i izvanrednim društvenim i političkim previranjima.

Nakon rasprodanih šest uzastopnih koncerata u londonskom Palladiumu, The Times je turneju "My Songs" proglasio "majstorskim tečajem": "Sting ostaje nedvojbeno vješt izvođač s zlatnim katalogom pjesama". The Telegraph je koncert opisao kao "rijetku poslasticu", a Guardian je Stinga ocijenio "gotovo besprijekornim" s "uzvišenom pop alkemijom".

Specijalni gost i predgrupa Stingu na koncertu u zagrebačkoj Areni bit će njegov sin, glazbenik Joe Sumner.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 02:45