IZNENADNI RAZVOD

Stallone u potpunom šoku: ‘Prvo mu je bilo smiješno, ništa mu nije jasno‘

Sylvesterova je namjera bila riješiti stvari s Jennifer, no ne zna što će se dogoditi jer je odlučila izaći u javnost sa svime

Sylvester Stallone i Jennifer Flavin

 Lucy Nicholson/Afp/Profimedia

Akcijsku zvijezdu osamdesetih i devedesetih te legendu Hollywooda Sylvestra Stallonea rastava sa suprugom Jeniffer Flavin navodno je u potpunosti "uhvatila na prepad", prenosi Page Six. Prema izvještajima prijatelja, donedavno su izgledali vrlo sretno zajedno.

Trenutačno zvijezda "Ramba" snima svoju nadolazeću Paramount Plus seriju "Tulsa King" u Oklahoma Cityju, a prijatelji kažu da je Flavin, s kojom je u braku dugih 25 godina, stalno bila na setu. Popularni Sly je bio u Oklahomi 18. kolovoza kada su dokumenti za razvod podneseni, a izvori su rekli da je bio šokiran i zapanjen kada je čuo vijest.

- Ne možete zamisliti ljepši par... Posjećivala ga je u Oklahoma Cityju, gdje snima. Zvučalo je kao da je sve super. Nemam pojma što se dogodilo - rekao je jedan izvor za Page Six. U svom zahtjevu za razvod, podnesenom u Palm Beachu gdje par ima dom, 54-godišnja Flavin je tvrdila da je njezin suprug "sudjelovao u namjernom iscrpljivanju i rasipanju bračne imovine" te zahtijevala da se Stalloneu zabrani prodavati ili prenositi bilo kakvu imovinu tijekom brakorazvodnog postupka.

image

Sylvester i Jennifer u devedesetima

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Izvor upoznat sa slučajem je rekao "da je to tako smiješno i da nema pojma zašto su Jenniferini odvjetnici ovo stavili u zahtjev za razvod te da je to čista laž".

Stalloneov predstavnik u njegovo je ime ispričao da Stallone "voli svoju obitelj te da prijateljski i privatno rješavaju te probleme".

image

Sylvester i Jennifer

Mediapunch/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Prema prijatelju, “Sylvesterova je namjera bila riješiti stvari s Jennifer, no ne zna što će se dogoditi jer je odlučila izaći u javnost sa svime.”

TMZ je u međuvremenu izvijestio da se par razišao nakon velike svađe oko psa. Navodno, 76-godišnji Sly je rekao da je želio novog rotvajlera da "zaštiti svoju obitelj", ali Flavin navodno nije željela još jednog ljubimca. To je navodno dovelo do "izuzetno žestoke svađe koja je pokrenula druge probleme" u njihovom braku, iako se na te probleme navodno nije gledalo kao na stvari koje ne mogu riješiti.

Stallone je na kraju ipak dobio psa i nazvao ga je Dwight, po glumčevu liku iz "Tulsa Kinga", a promovirao je seriju na Instagramu fotografijom sebe i psa Dwighta ranije ovog mjeseca.

U međuvremenu, u utorak je otkriveno da je tattoo umjetnik Zach Perez objavio već sada izbrisanu sliku na Instagramu na kojoj mu prekriva tetovažu supruge slikom bulmastifa iz filmova "Rocky". Kćeri Stallonea i Flavina - Sophia, Sistine i Scarlet zajedno su snimale reality show, koji im je navodno pomogao "srediti" tata, a trebao bi debitirati na Paramount Plusu.

image

Stallone tijekom tetoviranja

Screenshot Instagram

Što se tiče rastave i imovine, Flavin je zatražila isključivo vlasništvo nad 35 milijuna dolara vrijednom vilom u Palm Beachu koju je par kupio 2020. godine, položivši pet milijuna dolara kao predujam. Prema CelebrityNetWorth.com, Stallone vrijedi 400 milijuna dolara.

image

Njihov dom u Palm Beachu

Vaem/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia
image

Njihov dom u Palm Beachu

Mega/The Mega Agency/Profimedia

- Tužna sam što moram objaviti da sam nakon 25 godina braka podnijela zahtjev za razvod od svog supruga Sylvestera Stallonea. Iako više nećemo biti u braku, uvijek ću cijeniti našu 30 godina dugu vezu i znam da ćemo oboje ostati predani našim prekrasnim kćerima - rekla je Flavin za People.

image

Sylvester Stallone, Sistine Rose Stallone, Jennifer Flavin, Sophia Rose Stallone i Scarlet Rose Stallone

Broadimage/Shutterstock Editorial/Profimedia

Stallone i Flavin upoznali su se 1988., kada je njoj bilo 19, a njemu 41 godina. Susret se dogodio u jednom restoranu na Beverly Hillsu, a on je tada već bio na vrhuncu karijere te je iza sebe imao dva braka. Od 1974. do 1985. bio je u braku sa Sashom Czack, a od 1985. do 1987. s Brigitte Nielsen. Također je već imao dvojicu sinova s prvom suprugom, Sagea i Seargeoha. Godine 1994. Stallone je svoju tadašnju djevojku ostavio slomljena srca kada se otkrilo da ju je prevario sa supermodelom Janice Dickinson. Čak se vjerovalo da je Janice zatrudnjela i da s njim čeka kćer, no nakon što su DNK testovi pokazali da on nije otac, vratio se Flavin. Ona mu je na kraju sve oprostila te su se vjenčali 1996.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 21:02