NIJE DOBRO ZAVRŠILO

Stallone htio statirati u kultnom ‘Kumu‘, odbili ga: ‘Rekli su mi da nisam taj tip. Za što? Skrivanje iza je*** torte?‘

Dobitnik Oskara otkrio je da su ga odbili kada je zatražio da bude statist u poznatoj sceni vjenčanja u filmu ‘Kum‘

Sylvester Stallone

 Pictorial Press Ltd/Alamy/Alamy/Profimedia

Iako je stekao svjetsku slavu utjelovivši boksača Rockyja Balbou, Sylvester Stallone oduvijek je želio igrati gangstera. Sa svojim macho izgledom i atletskom građom tko bi ga i odbio! Pa, odgovor na to pitanje bio bi majka svih gangsterskih filmova - ‘Kum‘ i Francis Ford Coppola.

Dobitnik Oskara otkrio je za magazin Empire da su ga odbili kada je zatražio da bude statist u poznatoj sceni vjenčanja u filmu ‘Kum‘, gdje bi bio u pozadini među Marlonom Brandom, Jamesom Caanom, Alom Pacinom i Syvesterovom budućom ‘Rockyjevom‘ dragom Taliom Shire, koja je ujedno sestra redatelja Coppole.

"Otišao sam u Paramount i pitao - ‘Mogu li biti statist u sceni vjenčanja?‘ Rekli su mi - Da, ovaj, ne znamo jesi li taj tip osobe.‘ Pitao sam ih - ‘Ja nisam taj tip? Za igranje u pozadini i skrivanje iza je*ene svadbene torte?‘", prisjetio se slavni glumac.

Sada, kada se obilježava 50. godišnjica ‘Kuma‘, Stallone je konačno dobio svoju ‘gangstersku priliku‘ zahvaljujući Paramount+ seriji ‘Tulsa King‘ koju je kreirao redatelj Taylor Sheridan koji je radio na ‘Yellowstoneu‘. Stallone u seriji glumi mafijaškog ‘Capo dei Capi‘.

"Sve dolazi onima koji čekaju", zadovoljno je ustvrdio glumac, za kojeg je možda i dobra stvar što nije ostvario ulogu u ‘Kumu‘. Naime, njegov kolega Al Pacino ranije je izjavio da mu je trebao ‘cijeli život‘ da prihvati svu tu slavu koju je stekao trilogijom.

“Teško je to objasniti u današnjem svijetu – objasniti tko sam bio u to vrijeme i kakva je to pozornost bila”, rekao je Pacino za The New York Times. “Osjećao sam se kao da se odjednom neki veo podigao i da su sve oči bile uprte u mene. Naravno, bile su uprte i na druge u tom filmu. Ali ‘Kum‘ mi je dao novi identitet s kojim sam se teško nosio. To je posao u kojem sam imao toliko sreće. Ali trebao mi je cijeli život da ga prihvatim i nastavim dalje. Nije to kao da sam igrao Supermana", dodao je Pacino.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:05